Hoe kunnen geautomatiseerde heftrucks uw magazijn optimaliseren?

Tijd is geld: we willen sneller en goedkoper. En natuurlijk wilt u dat dit in uw magazijn wel op een veilige manier gebeurt. Dus waarom kiest u niet voor het automatiseren van alle repetitieve taken?

Ontdek de 5 grootste voordelen voor automatisatie van uw magazijn.

Optimaliseer uw goederenstroom 

Automatisatie draagt bij aan een consistente workflow met efficiënt rijgedrag. Intelligente orderverzamel en vlootsoftware beperkt de transportafstand en vermijdt opstoppingen, wat resulteert in een hogere productiviteit, 24/7

 

Verhoog de veiligheid

Geautomatiseerde trucks zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidslaserscanners die elk obstakel detecteren en de truck doen stoppen wanneer het nodig is. Dit maakt de werkomgeving veiliger, zelfs in omgevingen waar met veel personeel wordt gewerkt.

Schade beperken

De uiterst nauwkeurige navigatie- en detectiesystemen van geautomatiseerde magazijntrucks vermijden beschadiging van uw goederen, infrastructuur en trucks. Dit leidt ook tot lagere kosten voor schadeherstel en onderhoud.  

Optimaliseer het inzetten van uw personeel

Wanneer geautomatiseerde trucks het repetitieve werk voor hun rekening nemen, zijn uw werknemers beschikbaar voor meer complexe taken die toegevoegde waarde opleveren.

Verhoog uw energie-efficiëntie

Deze trucks kunnen automatisch worden opgeladen met lithium-ionbatterijen, die geen onderhoud of mensenarbeid vergen.

Wilt u deze 'lean' aanpak integreren in uw magazijn? Ontdek meer over automatisatie en ontdek hoe u kan profteren van één van de automatische oplossingen van Toyota. 

Automatisering in verschillende sectoren

Automatisering kan een toegevoegde waarde bieden in iedere business. Denk aan alle repetitieve bewegingen die in uw magazijn worden uitgevoerd. Automatisering kan worden geïmplementeerd in volgende toepassingen. 

Blokstapelen

Blokstapelen met het oog op compacte opslag

Opslag op hoog niveau

Opslaan van goederen op grote hoogte

Gemengd pallettransport

Voor horizontaal transport tot 0,5 ton

Shuttletransport

Pallet transport in stellingen.

Wis alles