ONTWORPEN MET HET OOG OP PRESTATIES

Met aandacht voor elk detail zijn de krachtige en efficiënte Toyota Traigo-heftrucks ontwikkeld. 
Elke functie is goed doordacht, waarbij de behoeften van onze klanten en gebruikers centraal staan. 

STABILITEIT, VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE

Uitstekende zichtbaarheid verhoogt veiligheid

De doorkijkmast en het doorkijkbeschermdak geven de bestuurder een uitstekend zicht op de lading en de omgeving. Dit betekent dat de vorkuiteinden op elke hoogte goed zichtbaar zijn, wat de veiligheid tijdens het rijden en het hanteren van lasten ten goede komt.

Uitzonderlijke energie verhoogt productiviteit

Onze krachtige Toyota Traigo-modellen zijn zeer energiezuinig. Ze leveren de hoogste productiviteit binnen deze klasse heftrucks dankzij de verhoogde prestaties en het verlaagde energieverbruik.

Gebruiksvriendelijke interface verhoogt bestuurbaarheid

Het multifunctionele display toont u belangrijke informatie in een oogopslag en laat u parameters instellen in functie van de behoeften van de bestuurder of de toepassing. U krijgt ook het voordeel van een volledig instelbaar 'Operator Restraint System' dat uw comfort en ergonomie verbetert.

Uniek systeem verhoogt stabiliteit

Ons gepatenteerde Systeem voor Actieve Stabiliteit (SAS) bewaakt actief de belangrijkste prestatieparameters van uw heftruck en neemt corrigerende maatregelen. Door de stabiliteit en veiligheid te verhogen, vermindert SAS de bestuurders- en schadekosten, minimaliseert het de stilstandtijd en maximaliseert het de productiviteit. 

Hebt u de Toyota Traigo 48 nodig ...

Wendbaarheid was een topprioriteit bij het ontwerp van de Traigo 48, waardoor deze heftrucks gemakkelijk te besturen zijn in krappe ruimtes. De modellen met 4 wielen bieden een verhoogde stabiliteit op oneffen ondergrond, terwijl de modellen met 3 wielen wendbaarder zijn en een kortere draaicirkel hebben.

 • Voor licht tot meer intensief gebruik
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • 48-volt batterij
 • Laadvermogen: 1,6 tot 2,0 ton
 • Maximale hefhoogte: 7,5 m
 • Verkrijgbaar met een lithium-ionbatterij

Onderscheidingen: iF Design Award, genomineerd voor de Duitse Design Award

... of de Toyota Traigo 80?

Dankzij de intensieve en voortdurende samenwerking tussen Toyota en zijn klanten zet Traigo 80 een nieuwe standaard op het gebied van productiviteit, veiligheid, bedrijfstijd en totale kostenefficiëntie. Deze modellen met 4 wielen zijn buitengewoon geschikt voor intensieve en veeleisende toepassingen en het hanteren van meerdere pallets. Omdat we krachtige Toyota-wisselstroommotoren combineren met geavanceerde energiebesparende technologieën, garanderen wij u superieure prestaties en een langere bedrijfstijd.

 • Voor zware toepassingen
 • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
 • 80-volt batterij
 • Laadvermogen: 2,0 tot 5,0 ton
 • Maximale hefhoogte: 6,5 m

Onderscheidingen: iF Design Award

Huur een van onze Toyota Traigo's:

Wis alles