We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Material Handling met de kennis van Toyota

Profiteer van onze kennis en ervaring

Handige informatie over efficiënt werken, een veilig werkklimaat en de laatste trends & ontwikkelingen. Een optimaal logistiek proces is wat we iedereen in de logistiek wensen. Juist daarom zijn we het Toyota kennisplatform gestart: een plek waar u terecht kunt voor al uw vragen rondom material handling.

BLOG

De drie thema's van dit platform zijn gebaseerd op de pijlers mens, proces en techniek. Die volgorde is allesbehalve willekeurig: we weten dat een medewerker een belangrijke factor speelt in dit proces en alleen goed rendeert bij een efficiënt proces met het juiste gereedschap.

En juist dát is waar we u als bezoeker op willen attenderen en laten zien wat er mogelijk is op het gebied van de drie pijlers. Uiteindelijk zal het doel zijn het optimaal inzetten van de factor mens en het materieel binnen het logistieke proces met de kennis van Toyota.

Naar onze blogs

DOWNLOADS


Bekijk onze gratis downloads zoals de veiligheidsposters voor in uw magazijn, e-books en whitepapers. Doe ook de safety scan en ontdek het veiligheidsniveau in uw organisatie.

 

BEKIJK DE DOWNLOADS

OVER ONS KENNISPLATFORM

 

Het Toyota kennisplatform is een initiatief van Toyota Material Handling met als doel informatie en ervaringen over logistieke processen, veilig werken en de laatste ontwikkelingen en trends in ons vakgebied te delen en te promoten.

Op onze website plaatsen wij blogs, gratis downloads en kunt u zich inschrijven voor evenementen.  Alle beschikbare informatie bevat herkenbare thema’s zoals het voorkomen van ongevallen, het creeëren van een veilige werkomgeving en het optimaliseren van logistieke processen etc.  

Bezoek ons kennisplatform

SAFETY SCAN

Benieuwd binnen welk veiligheidsniveau uw magazijn valt? Vul dan de safety scan in en ontvang een indicatie van het veiligheidsniveau in uw organisatie.

Met het beantwoorden van 9 vragen krijgt u een eerste indruk van de veiligheid op de werkvloer — met in het bijzonder veilig werken in een magazijn. 

DOE DE GRATIS SAFETY SCAN

Ook interessant

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >
Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >
De Toyota Way

De Toyota Way

Onze missie is het om u efficiëntie te bieden bij uw activiteiten op het gebied van intern transport oplossingen.

Lees meer >