Toyota Material Handling Nederland behoudt EcoVadis Gouden Medaille in 2024

Toyota Material Handling Nederland is opnieuw geëvalueerd door EcoVadis, waarbij de focus ligt op duurzaamheid binnen onze bedrijfsvoering, met aandacht voor milieu, arbeids- en mensenrechten, duurzame inkoop en ethiek. Voor het derde jaar op rij is onze inzet bekroond met een Gouden medaille, wat ons plaatst in de top 5% van de meer dan 130.000 beoordeelde bedrijven wereldwijd. Dit jaar hebben we bovendien voor het eerst een separate Carbon rating ontvangen, waarbij onze inspanningen op het gebied van CO2-management zijn erkend met de waardering 'EXPERT'. We zijn enorm trots op deze resultaten.

Continu Verbeteren

Bij Toyota Material Handling staat Kaizen, het principe van continue verbetering, centraal in alles wat we doen. Onze stijgende EcoVadis-score weerspiegelt dit streven naar optimalisatie. Ten opzichte van vorig jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt, met name op de gebieden Ethiek en Duurzame Inkoop.

Naarmate we verder komen in onze duurzaamheidsreis, krijgen we steeds meer inzicht in de verbeterpunten. Ons doel is om volgend jaar een Platinum rating te behalen, waarbij de huidige verbeteringen ons een stap dichterbij zullen brengen.

Carbon Rating

Voor het eerst hebben we dit jaar ook een afzonderlijke Carbon rating ontvangen, met de hoogste waardering 'EXPERT'. Deze score bevestigt dat we met onze maatregelen en rapportages op de juiste weg zijn om onze net zero-doelstelling in FY41 te bereiken.

Handige links met betrekking op onze duurzaamheidsaanpak:

Overige informatie omtrent duurzaamheid is te vinden op onze duurzaamheidspagina.

 

 

Wis alles