GEEF UW ORGANISATIE EEN BOOST!

Wilt u de veiligheid en de productiviteit van uw organisatie verhogen? Bekijk dan onze range van elektrische meeloop pallettrucks!

Onze kleine elektrische meeloop pallettrucks en stapelaars zijn geschikt voor horizontaal transport van pallets, laden / lossen en order picking.

Snel en krachtig, deze compacte trucks hebben een ontwerp gericht op veiligheid en gebruiksgemak.

Bekijk de 8 VOORDELen 

Onze elektrische meeloop pallettrucks zijn uitstekend geschikt voor krappe ruimtes waar vorkheftrucks niet passen, maar ook voor gebruik in de vrachtwagen.
Zowel voor het verplaatsen van pallets van de ene locatie naar de andere, als het verplaatsen op laag niveau.
Afhankelijk van uw toepassing, kunt u kiezen voor een pompwagen, maar in sommige gevallen is een elektrisch aangedreven pallettruck een betere optie.

Makkelijke en snelle bediening

Elektrische pallettrucks zijn makkelijk en snel te bedienen. Het hef- en draagvermogen van een elektrische pallettruck ligt hoger dan bij een normale pompwagen. 

Grotere loopafstand

Als u een groter dan gemiddeld magazijn heeft en er meer pallets over een grotere afstand verplaatst moeten worden, zijn elektrisch aangedreven pallettrucks van essentieel belang. Ladingen kunnen sneller over een langere afstand verplaatst worden en daarmee voorkomt u dat medewerkers snel moe worden.

Minder inspanning nodig

Het verplaatsen van goederen in het magazijn met een elektrische pallettruck is minder inspannend voor uw werknemers, wat bijdraagt aan hun gezondheid. En met minder inspanning nodig, kan iedereen, ongeacht fysieke kracht of behendigheid, de truck bedienen.

Eenvoudig heffen en verplaatsen

Voor het eenvoudig heffen en verplaatsen is de elektrische pallettruck uitermate geschikt. De truck is ontworpen voor eenvoudig heffen en verplaatsen van vrijwel alle palletsoorten, geschikt voor low-level orderverzamelen.

Investeer verstandig

Hoewel elektrische pallettrucks een hogere investering vergen dan standaard pompwagens, zijn ze lager in aanschaf dan andere vorkheftrucks. Aangezien er minder inspanning van de bestuurder wordt gevraagd, is het mogelijk om sneller te bewegen en de productiviteit te verhogen.

Geschikt voor krappe ruimtes

Elektrische pallettrucks combineren het beste van twee werelden: ze zijn sneller en krachtiger dan pompwagens en geschikt voor krappe ruimtes. 

Laden & Lossen

Laden en lossen bij docks en trailers vragen vaak een hoog tempo, in dat geval is een elektrische pallettruck de juiste keuze. Dankzij de kleine draaicirkel van de truck, is het gebruik in vrachtwagens geen enkel probleem.

Controle op hellingen

Op vlakke vloeroppervlakken werkt een pompwagen goed, maar bij hellingen kan een pompwagen te zwaar zijn en overlast geven. In dat geval is een elektrische pallettruck een betere optie, want het geeft meer controle over de lading en voorkomt mogelijke schade aan de last.

Find yours from our powered pallet range

“DE LWE140 bleek voor onze toepassing de ideale oplossing!"

Gonzalo Torres, warehouse manager
Cooperativa San Rafael (CSR) 

Wis alles