We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

1400

Diesel/LPG heftrucks tot 3,5 ton met koppelomvormer

Breed Tonero-serie voor lichte tot zware laadactiviteiten en stapelen

Heftrucks met verbrandingsmotor

Toyota Tonero heftrucks zijn beschikbaar op LPG of diesel, met koppelomvormer of hydrostatische transmissie. De Tonero-serie levert ongeëvenaarde stabiliteit, uitzonderlijke productiviteit en een uitstekende zichtbaarheid.
Tonero Diesel/LPG heftrucks

Diesel/LPG heftrucks tot 3,5 ton

  • Beschikbaar in diesel of LPG
  • System of Active Stability (SAS)
  • Tot 3,5 ton en 7 meter hoogte

De Toyota Tonero-series tot 3,5 ton bieden stabiliteit en productiviteit tijdens lichte tot zware toepassingen buitenshuis.Wat het bestuurderscomfort betreft, bieden deze Diesel/LPG heftrucks een ruime assortiment cabines en een stille werking zonder veel trillingen. We bieden ook Diesel/LPG heftrucks met halfmassieve banden voor activiteiten binnenshuis in smalle gangen. ​​​​​​​

Diesel/LPG heftrucks tot 3,5 ton met hydrostatische transmissie

Diesel/LPG heftrucks tot 3,5 ton met hydrostatische transmissie

  • Hydrostatische transmissie  
  • System of Active Stability (SAS)
  • Tot 3,5 ton

Alle Toyota Tonero-series tot 3,5 ton zijn beschikbaar met hydrostatische transmissie als alternatief voor de koppelomvormer. De hydrostatische transmissie (HST) zorgt voor meer wendbaarheid en maakt snelle veranderingen van richting, krachtig motorremmen en krachtige versnelling. Transmissies met koppelomvormer zijn dan weer perfect om langere afstanden af te leggen en over het algemeen vlot te rijden.

Toyota Tonero HT

Diesel/LPG heftrucks voor hoge tonnages

  • Leverbaar in diesel- of LPG-motor
  • System of Active Stability (SAS)
  • Tot 8 ton en 6 meter hoogte

De Toyota Tonero-series voor hoge tonnages zijn ontworpen voor intensieve toepassingen en zijn uitgerust met een duurzaam chassis en krachtige Toyota-motoren voor maximale prestaties. Deze betrouwbare trucks worden geleverd met LPG- of dieselmotor conform de fase IIIB-emissievoorschriften en zijn eenvoudig te onderhouden. We bieden ook thermische heftrucks met halfmassieve banden voor indoor activiteiten in smalle gangen. 

Ook interessant

Toyota Tonero

Kleinere bedrijven

We zijn trots dat onze oplossingen worden gebruikt door kleinere bedrijven. Bekijk wat Toyota voor een kleiner bedrijf kan betekenen.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Heftruck huren

Huur een heftruck

Wist u dat u onze magazijn- en heftrucks ook kunt huren? Ontdek onze mogelijkheden en ontdek welke situatie het beste bij uw organisatie past.

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >