We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Toyota Productie Systeem

We passen lean productie toe en werken volgens een systeem waarbij we alleen produceren wat u bestelt. Zo kunnen we alles just in time produceren, wat voor een vlotte workflow zorgt. Uiteraard voeren we voortdurend kwaliteitscontroles uit en verbeteren we onze processen gaandeweg.

Hoe het Toyota Productie Systeem uw bedrijf kan helpen

  • Hoge kwaliteit 
  • Waar voor uw geld
  • Tijdige levering
  • Milieuvriendelijk
  • Gezondheid en veiligheid

Doordat we werken met het Toyota Productie Systeem (TPS), kunnen we kwalitatieve, kostenbesparende producten produceren, die tijdig geleverd worden. Onze productie respecteert het milieu, wat inhoud dat we producten aan het einde van de levenscyclus recyclen. Bovendien creëren we een veilige werkomgeving, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.

Hoe TPS garant staat voor kwalitatieve trucks

  • Just in time  
  • Jidoka: problemen zichtbaar maken
  • Kaizen: voortdurende verbetering

We ontwerpen al onze trucks met de toekomstige trends in het achterhoofd, en blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling. Onze trucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem en meer dan 95% van onze trucks wordt geproduceerd in onze eigen Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië. U kunt erop aan dat we de trucks exclusief getest en onderhouden hebben gedurende de volledige levenscyclus, volgens het Toyota Service Concept, onze kwaliteitsgarantie. 

Een vrouw werk in de fabriek

Wat TPS betekent voor onze teamleden

Dankzij onze uitgebreide ervaring met TPS kunnen we u de kwaliteit bieden die u verdient. We zijn er ook van overtuigd dat de specifieke verantwoordelijkheden die we onze medewerkers geven, hen aanzetten tot voortdurende verbetering en ontwikkeling.

Ook interessant

BT Optio orderverzameltruck

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Duurzaamheid heftrucks

Onze duurzaamheidsaanpak

Samen maken we een verschil op het gebied van maximale veiligheid, het beperken van milieu-effecten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Lees meer >

Toyota Service Concept

Onze passie voor service vertalen wij naar het Toyota Service Concept, een gestructureerde aanpak om onze dienstverlening te optimaliseren.

Lees meer >
De Toyota Way

De Toyota Way

Onze missie is het om u efficiëntie te bieden bij uw activiteiten op het gebied van intern transport oplossingen.

Lees meer >