We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Toyota autopilot, agv

Hoe kunnen geautomatiseerde heftrucks uw magazijn optimaliseren?

Tijd is geld: we willen sneller en goedkoper. En natuurlijk wilt u dat dit in uw magazijn wel op een veilige manier gebeurt. Dus waarom kiest u niet voor het automatiseren van alle repetitieve taken?

Haal het optimale uit uw operatie en…

  • Optimaliseer uw goederenstroom: automatisering draagt bij aan een consistente workflow met efficiënt rijgedrag. Intelligente software minimaliseert de rij-afstanden en vermijdt clustering, wat de productiviteit in uw activiteiten verbetert, 24/7.
  • Verhoog de veiligheid: geautomatiseerde trucks zijn uitgerust met de modernste veiligheidslaserscanners die elk obstakel detecteren en stoppen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving, zelfs met mensen op de werkvloer.
  • Beperk schadekosten: de uiterst nauwkeurige navigatie- en detectiesystemen voorkomen schade aan uw goederen, infrastructuur en trucks. Dat resulteert ook in lagere servicekosten.
  • Optimaliseer uw personeelsbestand: door geautomatiseerde trucks het repetitieve werk te laten doen, zijn uw werknemers beschikbaar voor meer complexe taken met toegevoegde waarde.
  • Verhoog uw energie efficiency: het opladen van deze trucks kan automatisch met lithium-ionbatterijen. Dit vereist geen onderhoud of menselijke betrokkenheid.

Bedrijfsomvang is niet relevant

Automatisering kan ongeacht grootte of bedrijfstype een meerwaarde zijn. Ja, zelfs voor kleine magazijnen en fabrikanten. De automatisering van bepaalde processen voegt een nieuwe dimensie van productiviteit toe. Bijvoorbeeld via een stapsgewijze aanpak waarbij bepaalde processen voor de dagelijkse laadverwerking worden geautomatiseerd; of via een volledige overstap voor grote producties. Zelfs het type navigatie kan worden afgestemd op uw bedrijf: reflectornavigatie als u voortdurend van omgeving verandert of natuurlijke navigatie voor een omgeving die redelijk constant blijft.

autopilot Toyota

Welk deel van uw activiteiten kunt u automatiseren?

Denk aan alle repetitieve pallettransporten in uw magazijn. Automatisering kan in de volgende verschillende secties worden geïmplementeerd:

Wilt u deze lean-processen toepassen in uw organisatie? Ontdek hoe u kunt profiteren van het brede scala aan geautomatiseerde oplossingen van Toyota.

Misschien ook interessant

autopilot Toyota

Automatisering

Onze geautomatiseerde trucks en lastdragers bieden geavanceerde, flexibele oplossingen voor efficiënte en kosteneffectieve material handling.

Lees meer >

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
Manager looking at I_Site on iPad

I_Site vlootmanagement

I_Site verbindt uw vloot, verzamelt data en geeft u een overzicht van activiteiten en vertelt hoe u processen kunt optimaliseren.

Lees meer >
BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >