We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Toyota Radioshuttle

Meer opslaan en besparen met de shuttles van Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Europe introduceert zijn nieuwe shuttle-oplossingen op de Europese markt. De geautomatiseerde palletdragers Toyota Radioshuttle en Toyota Autoshuttle rijden snel, veilig en zonder goederen te beschadigen in speciale stellingconstructies van Toyota. Deze opslagsystemen met hoge dichtheid kunnen tot 80% van elk magazijnvolume benutten. Dit betekent meer opslagruimte en een snellere doorloop.

Met de nieuwste telg in de shuttle-familie, de Autoshuttle, breidt Toyota zijn aanbod van gangpadvrije opslagsystemen uit. De shuttle kan palletgoederen tot 1500 kg snel, veilig en efficiënt opslaan en ophalen. De verbeterde Toyota Radioshuttle kan tot 1800 kg verplaatsen en is verkrijgbaar met het vlootbeheersysteem van Toyota en lithium-ionbatterijen die meer dan 16 uur meegaan. Beide shuttles leiden tot een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en de kostenefficiëntie, vooral in extreme omgevingen zoals koelhuizen.

Shuttles besparen tijd en kosten omdat truckbestuurders minder tijd hoeven te besteden aan het behandelen van pallets en trucks efficiënter kunnen worden ingezet. Het is ook een flexibel systeem dat compatibel is met de FIFO- en LIFO-workflow en dus ideaal voor het opvullen van ongebruikte ruimte boven een laadperron of het creëren van een bufferopslag boven een verzameltunnel.

Toyota Autoshuttle lastdragers

Shuttle-oplossingen passen ook in de ‘lean’ aanpak van Toyota. De Radioshuttle is een slimme lastdrager die kan worden verbonden met een WMS-systeem of kan samenwerken met de geautomatiseerde Autopilot-magazijntrucks. De Order Manager, intelligente software voor orderverwerking, spoort de exacte locatie van alle shuttles en goederen op en garandeert een vlotte workflow door de shuttles net op tijd te verplaatsen voor de volgende truck/order bij het aanvullen. Deze volautomatische opslagoplossing met hoge dichtheid biedt volledige controle over het magazijn, met een minimaal risico op verlies of beschadiging van goederen en een maximale efficiëntie. Hierdoor dalen de voorraadkosten aanzienlijk.

Alle stelling- en shuttlesystemen zijn gebouwd met het oog op een maximale beschikbaarheid en worden volledig ondersteund door het Europese servicenetwerk van Toyota, dat garant staat voor kwaliteit en knowhow.

Ook interessant

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >
Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Magazijnstellingen

Onze stellingen helpen u om uw business te optimaliseren door onder meer kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. 

Lees meer >
Radioshuttle

BT Radioshuttle

Geïnteresseerd in onze semi-geautomatiseerde lastdrager? De BT Radioshuttle is een snelle lastdrager die in gespecialiseerde stellingen werkt en kan worden bestuurd via afstandsbediening.

Lees meer >
Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >