We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Product line up met de Levio, Traigo 80 and Tonero

Toyota Material Handling wint drie awards

Toyota Material Handling wint drie awards voor voortreffelijke design tijdens IF design awards van dit jaar voor de producten: BT Levio P-series elektrische pallettrucks, Traigo 80 elektrische heftruck en de Tonero diesel/LPG hetruck.

Door toenemende concurrentie op het gebied van design wordt het voor participanten eenvoudig weg moeilijker om door de kritische keuring van de internationale jury te komen. Het IF (International Form) ontving dit jaar inzendingen vanuit 60 verschillende landen, hiermee wordt te toenemende concurrentie bevestigd.

Toyota Material Handling is om deze reden uitermate trots op het feit dat zij drie prestigieuze IF awards hebben gewonnen in 2015 in verschillende categoriën.

Tony Wallis, Sales & Marketing Director of Toyota Material Handling UK zegt: '' Het verkrijgen van internationaal aanzien bevestigd onze leidende positie in de markt. Het design van onze producten is gebaseerd op gehoorde principes. Dit toont aan dat Toyota de markt en de behoeftes van de klant begrijpt en dat wij er alles aan doen om in deze behoeftes te voorzien, de behoeftes van de klant staan aan de basis van ons product ontwikkeling en design proces''.

De IF Design award juryleden hebben drie trucks van Toyota goedgekeurd op basis van het voldoen aan opgestelde criteria. Als resultaat van de globale aanpak van Toyota, zijn de in de prijzen gevallen trucks op verschillende locaties in de wereld ontworpen.

Zo zijn de BT Levio P-series elektrische pallettruck en de Traigo 80 elektrische heftruck ontworpen bij het European Design Center van Toyota. De derde winnaar van een award, de Tonero 3.5 - 8.0 ton diesel/LPG heftruck is ontworpen op het Design kantoor in Japan.

De iF Design award ceremonie vindt plaats op 27 Februari 2015, bij BMW Welt in München. De producten van Toyota zullen van 18 Juni tot 20 September worden getoond op de iF Design beurs in Hamburg

Ook interessant

BT Optio orderverzameltruck

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >
Hand sketching a truck

Toyota Design Center

In het Toyota Design Center ontwikkelen we ruwe ideeën tot magazijn- en heftrucks.

Lees meer >
Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >
De Toyota Way

De Toyota Way

Onze missie is het om u efficiëntie te bieden bij uw activiteiten op het gebied van intern transport oplossingen.

Lees meer >