We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Toyota Service Concept

Naast een goede truck is goede service van groot belang. Minimale stilstand door snelle respons bij een servicemelding, effectief onderhoud en een directe oplossing is wat u van ons mag verwachten. Het Toyota Service Concept is ontworpen om deze doelstellingen te bereiken.

Accreditatie

Door middel van accreditatie, zorgen we ervoor dat onze service-activiteiten in lijn zijn met onze Toyota-normen.

Standaardisering

Het maakt niet uit waar u bent, u kunt altijd vertrouwen op onze hoge service standaard en nauwkeurige response tijden.

Genchi genbutsu

Genchi Genbutsu betekent "terug naar de bron gaan", daarom begrijpen wij real-life situaties en zijn we in staat elk probleem op te lossen.

Afval elimineren

Het elimineren van afval en het minimaliseren van onze impact op het milieu hebben altijd onze hoogste prioriteit.

Heijunka

Heijunka brengt het niveau van de werklast in balans en zorgt voor een soepel proces. Wij leggen daarom de planning en bezoeken vast.

Response tijden

Bij stilstand begrijpen wij dat onze response tijd uw prioriteit is. Dit betekent dat u snel en efficiënt weer gebruik maakt van uw intern transport materieel.

Jidoka

Jidoka staat voor het zichtbaar maken van problemen. Wij nemen uw problemen serieus en proberen deze snel en veilig op te lossen.

Exact-fit

Wij streven naar een exact-fit: de juiste monteurs met de juiste vaardigheden, die de juiste onderdelen hebben en de juiste afspraken maken.

Kaizen

Met onze filosofie van continue verbetering (Kaizen), een kernwaarde van de Toyota Way, kunt u er zeker van zijn dat we altijd blijven werken aan de verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Poka Yoke

Poka Yoke is een mechanisme of proces ontworpen om fouten te voorkomen. Door het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van onderdelen en het controleren voor verzending, leveren we het juiste onderdeel precies op tijd.

Hoshin

Dankzij onze aandacht voor lange termijn en strategisch plannen, kunt u erop vertrouwen dat we voldoen aan uw wensen van morgen, maar ook voor de komende jaren.

Informatie in realtime

Onze monteurs hebben online toegang tot alle benodigde informatie. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met minimale stilstand.

Manager kijkt naar I_Site op Ipad

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >

Servicemonteur heftrucks Toyota

Service

24 uur per dag en 7 dagen in de week staat ons team van meer dan 150 servicemonteurs voor u klaar.  Zij verstaan hun vak als geen ander en zorgen ervoor dat u niet stil komt te staan.

Lees meer >

Helpdesk medewerker

Servicemelding

Heeft u een serviceaanvraag of storingsmelding? Vul het formulier in en onze monteurs nemen z.s.m. telefonisch contact met u op.

Lees meer >