Camerasystemen - Geef heftruckchauffeurs een beter zicht

Camerasystemen

Bij het behandelen van lasten op hoogte kan het zicht worden belemmerd. Ook brede en hoge lasten kunnen het zicht van de bestuurder blokkeren. Een kleine camera op een van de vorken of op het vorkenbord en een monitor in de bestuurderscabine kunnen dit probleem verhelpen. Een andere mogelijkheid is het monteren van een camera achteraan op de truck voor een perfect vrij zicht naar achteren. Via de monitor – die het beeld met hoge kwaliteit weergeeft op een kleurenscherm – behoudt de bestuurder de volledige controle over haar of zijn werkzaamheden, stuurbewegingen en handelingen.

Snel en efficiënt

Een camerasysteem maakt alle intern transport gemakkelijker en efficiënter. Het verhoogt de productiviteit en de veiligheid, wat zowel bedrijven als bestuurders ten goede komt. Meer veiligheid betekent minder ongevallen, zelfs in krappe ruimtes met veel activiteit. Een camerasysteem maakt het de bestuurder ook mogelijk een meer ergonomische en gezondere werkhouding aan te nemen, waardoor het aantal overbelastingsletsels vermindert.

Koop als accessoire of als geïntegreerd onderdeel

Het camerasysteem maakt het de bestuurder mogelijk om etiketten op verpakkingen te lezen. Het systeem is verkrijgbaar als accessoire en kan op vrijwel elke Toyota-truck worden gemonteerd. Het kan ook als geïntegreerd onderdeel op een nieuwe truck worden geleverd.

 

 

 

  

Een selectie van onze camerasystemen

Wis alles