Hoe koop ik een truck online

Online een truck aanschaffen is nu eenvoudiger dan ooit. Dit vertaald zich in soepel en eenvoudig navigeren tussen categorieen, een zoek- en filterfunctie om de juiste truck te vinden en verschillende mogelijkheden om uw aankoop te financieren. Daarnaast nemen wij contact met u op voor een zo snel mogelijke en adequate levering, bijkomend feit is dat nagenoeg al onze trucks kostenloos op locatie worden geleverd. Heeft u problemen bij het vinden van de juiste truck(s)? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze medewerkers, wij helpen u graag om de juiste truck te vinden.

 

Ga aan de slag door de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1. Vind de truck die bij u past

Zie ook onze zoektips:

Maak gebruik van onze zoekfuncties om de best passende truck voor uw bedrijf te vinden. Geen passende truck gevonden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u helpen om de juiste truck te vinden.

Om verschillende trucks te vergelijken klikt u op de 'vergelijk' knop en bekijkt u de opties.

Klik op een product om alles over een bepaald product te weten te komen.

 Zoek hier uw truck >>

Stap 2. Kies een product en selecteer de opties

Zie ook onze productdetails, foto's, specificaties, video's en kernmerken. Om er zeker van te zijn dat de truck uitstekend past bij uw bedrijf en aansluit bij de werkzaamheden die verricht moeten worden heeft u de mogelijkheid om  de truck te personaliseren door gebruik te maken van de verschillende opties die wij aanbieden zoals wieltjes, vorken, masttypes etc. 

Kijk ook eens naar onze gidsen om meer te weten te komen over wieltypespallets of palletwagens.

Vervolgens drukt u op de ''Bestel nu'' button om door te gaan.

Wanneer u overgaat tot het aanschaffen van een tweedehands truck bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende financieringsmogelijkheden. Selecteer de gewenste betalingsoptie en rond de bestelling af.

 

Lees meer over onze financieringsmogelijkheden >>

Lees meer over de Toyota Service >>

Stap 3. Plaats uw order

Vervolg betaling:

Heeft u een kortingscode van ons ontvangen? Voer dan de kortingscode in, in het daarvoor bestemde vakje en klik vervolgens op verzilveren korting. De prijs zal automatisch aangepast worden. 
Om de transactie te voltooien volg de volgende vier stappen.

Stap 4. Levering

Hartelijk dank voor uw bestelling!

Uw truck is aangevraagd en wordt zo snel mogelijk op de door u aangegeven locatie geleverd.
Vraagt u zich af wat de status is van uw order? Op de eerste plaats zullen wij een e-mail verzenden met daarin alle details betreffende de order. Wanneer uw order is geaccepteerd door de medewerkers ontvangt u per mail een bevestiging met de titel dat uw order bevestigd is.
Toyota maakt gebruik van een betrouwbare partner om uw truck op een veilige en snelle manier te leveren.

Wis alles