Toyota Productie Systeem

Hoe het Toyota Productie Systeem uw bedrijf kan helpen

  • Hoge kwaliteit 
  • Waar voor uw geld
  • Tijdige levering
  • Milieuvriendelijk
  • Gezondheid en veiligheid

Doordat we werken met het Toyota Productie Systeem (TPS), kunnen we kwalitatieve, kostenbesparende producten produceren, die tijdig geleverd worden. Onze productie respecteert het milieu, wat inhoud dat we producten aan het einde van de levenscyclus recyclen. Bovendien creëren we een veilige werkomgeving, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.

Hoe TPS garant staat voor kwalitatieve trucks

  • Just in time  
  • Jidoka: problemen zichtbaar maken
  • Kaizen: voortdurende verbetering

We ontwerpen al onze trucks met de toekomstige trends in het achterhoofd, en blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling. Onze trucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem en meer dan 95% van onze trucks wordt geproduceerd in onze eigen Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië. U kunt erop aan dat we de trucks exclusief getest en onderhouden hebben gedurende de volledige levenscyclus, volgens het Toyota Service Concept, onze kwaliteitsgarantie. 

Wat TPS betekent voor onze teamleden

Dankzij onze uitgebreide ervaring met TPS kunnen we u de kwaliteit bieden die u verdient. We zijn er ook van overtuigd dat de specifieke verantwoordelijkheden die we onze medewerkers geven, hen aanzetten tot voortdurende verbetering en ontwikkeling.

Download het TPS whitepaper

Advies en ondersteuning van Toyota Material Handling

Toyota wordt wereldwijd erkend als de bron voor LEAN dat is gebouwd op het Toyota Productie System. De basis van ons LEAN-denken is in onze organisatie verankerd in de Toyota Way, onze kernwaarden die door alle medewerkers worden gehanteerd, op elk niveau in al hun dagelijkse werkzaamheden en in relaties met anderen.

Wij leggen bij Toyota veel nadruk op de fundamentele elementen. Visueel management, 5S en dagelijks management zijn instrumenten die de organisatiecultuur vormen en de organisatie voorbereiden op de transformatie naar LEAN. We maken een uitgebreide koppeling naar het leiderschapsgedrag van het bedrijf, omdat we weten dat draagvlak en betrokkenheid vanuit de top cruciaal zijn voor een succesvolle LEAN-transformatie en een blijvende verandering.

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen
Wis alles