Logistics Solutions Center

Stilstaan is geen optie in de logistiek. Toyota Material Handling heeft een speciaal Logistics Solutions Center waar nieuwe technologieën en oplossingen voor de logistiek worden ontwikkeld. De nadruk ligt op automatisering, stellingen, analytics, telematica en verbonden voertuigen.

Als gevolg van wereldwijde trends, zoals e-commerce en digitalisering, is de interntransportsector onderhevig aan snelle veranderingen en aanpassingen.

Klanten verwachten dat hun goederen of pakketten zo snel mogelijk worden geleverd. Uw bedrijf moet daarom zo efficiënt mogelijk werken.

Bij intralogistieke werkzaamheden met een repetitief karakter kunnen we de kosten verlagen en de capaciteit, productiviteit en veiligheid verhogen dankzij geautomatiseerde oplossingen, analytics, telematica en softwareoplossingen die in ons Logistics Solutions Center zijn ontwikkeld.

Ondersteuning tijdens het hele traject

De ontwikkeling van een nieuwe of verbeterde logistieke oplossing begint met een analyse van de behoeften en werkzaamheden van uw bedrijf. Toyota heeft de middelen en ervaring om u te helpen tijdens uw optimaliseringstraject.

Toyota ondersteunt uw bedrijf voor, tijdens en na de implementatie, zodat u zowel nu als in de toekomst kunt blijven concurreren.

Modulair denken

We delen complexe processen op in standaard elementen en tijdens de hele ontwikkeling passen we onze getoetste en beproefde oplossingen aan om ze perfect in uw omgeving te laten passen.

Ontdek onze geautomatiseerde oplossingen >

Lean denken en continue verbetering

De toepassing van lean adviezen en data van verbonden trucks levert inzichten op waardoor u een aanzienlijke productiviteitsverhoging en kostenverlaging kunt realiseren.

Toyota Lean Academy >

Duurzaam denken

Het gebruik van energiesystemen van Toyota leidt tot langere levenscycli, kostenreducties en minder energieverbruik.

Toyota’s Lithium-Ion batterijen >>

Intralogistiek denken

We voegen stellingoplossingen en integratie aan uw algemene systemen toe om uw werkzaamheden volledig te optimaliseren.

Magazijnstellingen >

Werken aan de toekomst

Logistieke systemen ontwikkelen zich snel om u een voorsprong op de concurrentie te geven in de huidige markt. Om te voldoen aan de eisen van morgen, werkt Toyota samen met klanten, creatief talent en gelijkgestemde technologiebedrijven. Met geavanceerde technologie en slimme software kunnen we onze klanten helpen om hun werkzaamheden te optimaliseren. Daarbij streven we ernaar om geen energie, tijd en ruimte te verspillen. 

Innovatieve oplossingen ontwikkeld door een sterk team

In de hoogtechnologische omgeving van ons Logistics Solutions Center in Göteborg ontwikkelen onze ingenieurs nieuwe software en hardware voor oplossingen op basis van verbonden en geautomatiseerde trucks. Het Logistics Solutions Center van Toyota is onderdeel van het automotive en hightechcentrum Lindholmen Science Park en jaagt samen met andere technologieleiders de innovatie aan.

Een speciaal team verzorgt projecten van ontwerp tot implementatie voor complete, geïntegreerde logistieke oplossingen. Samen met ons zusterbedrijf Vanderlande, de wereldleider in automatisering van logistieke processen met toegevoegde waarde op luchthavens en in de pakketmarkt, bieden we een groot aantal volledig geautomatiseerde oplossingen aan.

Meer over toekomstige technologie
Wis alles