Mis onze Black Friday-deals niet!

Dit jaar is Black Friday hét moment om te profiteren van onze onweerstaanbare aanbiedingen bij Toyota Material Handling. Wacht niet tot het laatste moment om uw beslissing te nemen, want Black Friday 2023 belooft uitzonderlijke kansen. De acties gelden alleen op 24 november (Black Friday) zelf.

Registreer u nu voor onze Black Friday-notificaties en u wordt als een van de eersten op de hoogte gebracht van onze exclusieve deals en kortingen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om hoogwaardige Toyota producten aan te schaffen voor speciale prijzen. Dit is uw kans om uw magazijn- of material handling-operaties naar een hoger niveau te tillen en te profiteren van de voordelen van betrouwbare apparatuur. Bovendien bieden wij ook geweldige kortingen op accessoires die uw material handling ervaring nog verder kunnen verbeteren.

Wacht niet langer en registreer u vandaag nog voor onze Black Friday-aankondigingen, zodat u geen enkele kans op besparingen mist. Bij Toyota Material Handling Nederland kijken we ernaar uit om u te helpen de juiste beslissingen te nemen voor uw bedrijf en te profiteren van Black Friday 2023 als nooit tevoren.

 

Black Friday nieuwsbrief

Op vrijdag 24 november kunt u alleen tijdens onze Black Friday-sale van onze exclusieve deals en aantrekkelijke kortingen profiteren


Registreer vóór 24 november voor onze Black Friday nieuwsbrief. U bent dan als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

 

First come = first served!

Direct uit voorraad leverbaar

Zoekt u naar een pallettruck, stapelaar of heftruck die direct leverbaar is?

Hier presenteren we een lijst met al onze heftrucks, pallettrucks en stapelaars die we direct uit voorraad kunnen leveren.

Houd er rekening mee dat, aangezien het om voorraadmodellen gaat, ze geleverd worden zoals ze in ons magazijn staan. Neem gerust contact met ons op voor de exacte specificaties.

Bekijk onze voorraad modellen

Wis alles