Proven Innovation
De nieuwe BT Reflex 

Verleggen van standaarden naar nieuwe hoogtes

Van kantelcabine tot 360° besturing, van AC power tot regeneratief remmen, van transitional lift control tot geïntegreerde telematica: Toyota is door de jaren heen toonaangevend geweest met innovatieve functies. Met de nieuwe BT Reflex-serie zetten we nieuwe maatstaven voor veiligheid, ergonomie en energie-efficiëntie.
;

Proven innovation

INTUITIVE

Reachtruckchauffeurs zijn vaak de best gekwalificeerde bestuurders in het team. Dankzij een nieuw ontworpen, ergonomisch en functioneel bestuurderscompartiment wordt het werk voor de chauffeurs eenvoudiger, veiliger en comfortabeler.

INTERACTIVE

Het nieuwe en unieke interactieve touchscreen heeft diverse functies zoals snelheidsregeling, hefhoogte en waarschuwingen voor overbelasting.

INTELLIGENT

Onze analyse van 10.000 connected trucks heeft aangetoond dat lithium-ion batterijen voldoen aan de eisen van reachtruck toepassingen. Daarom bieden wij u de keuze tussen 3 energy packs om de batterij te vinden die het beste bij uw activiteiten past. Een verantwoorde beslissing voor uw levenscycluskosten, productiviteit en het milieu.

INSIGHT

U kunt nieuwe niveaus in veiligheid, productiviteit en efficiëntie bereiken met de BT Reflex smart trucks als standaard. Alleen bevoegde chauffeurs kunnen de truck op een veilige manier starten en het is eenvoudig om verbinding te maken met I_Site vlootmanagement van Toyota.

Intuitive driver experience

Toyota BT Reflex E-series
New BT Reflex features

Ontdek meer

Onze R&D Directeur Gustaf vertelt alles over het nieuwe intuïtieve bestuurderscompartiment.

Lean back, look up

Geen enkele bestuurder is precies hetzelfde, dus hebben we een oplossing ontworpen die precies de juiste hoogte en hoek heeft, ongeacht wie er rijdt.

Voor maximaal zicht is er een optioneel panoramisch glazen dak. De unieke kantelcabine op de modellen uit de E-serie is een beproefde innovatie die de belasting vermindert. Een tevreden chauffeur is een productieve chauffeur.

Comfort op een hoger niveau

De nieuwe optionele luchtgeveerde stoel zorgt ervoor dat bestuurders comfortabel het zware werk kunnen doen. De cabinevloerhoogte kan ook gemakkelijk worden aangepast met een druk op een knop, wat de ergonomie voor de bestuurder extra verbetert. 

Binnen handbereik

De nieuwe Reflex is voorzien van een nieuwe bedieningseenheid aan de rechterkant, waarmee bestuurders kunnen kiezen tussen een mini-joystickbediening of een multifunctionele bediening, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.

De essentiële zaken

Extra opbergruimte, een oplaadpunt voor uw mobiele telefoon en zelfs een optionele geïntegreerde Bluetooth-luidspreker in het dak, zodat u de hele dienst naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Interactieve touchscreen

Toyota BT Reflex touchscreen close up

Ontdek meer

Onze Software Developer Sandy vertelt meer over het nieuwe interactieve touchscreen.

Toegangscontrole

Het nieuwe touchscreen zorgt voor een eenvoudige interactie tussen truck en bestuurder. Dat betekent een hoger niveau van veiligheid en productiviteit. Met een pincode of toegangskaart zorgt u ervoor dat alleen bevoegde bestuurders de truck kunnen bedienen.

Drive control

Niet alleen de essentiële pre-operationele controle is opgenomen in de nieuwe touchscreen interface, maar ook andere veiligheidsfuncties zoals automatische snelheidscontrole, verstellen van de vorken en centrering. Safety first!

Hefmodus

Tijdens het heffen van de lading krijgen de bestuurders voortdurend updates over de hefhoogte, het gewicht van de lading en de uitlijning van de vorken, evenals meer kritische waarschuwingen zoals waarschuwingen bij overbelasting.

 

Instellingen aanpassen

Via het touchscreen kunt u instellingen regelen zoals de maximale hefhoogte, de voorselectie van de hoogte en andere parameters die belangrijk zijn voor uw werkzaamheden. 

Intelligente energy packs

Lithium batterij

Ontdek meer

Onze Sales Directeur Stefan vertelt u meer over de intelligente energy packs.

Li-ion: The way to go

BT Reflex is uitgerust met Toyota's eigen lithium-ion batterijen als energieoplossing. Snel en gemakkelijk opladen voorkomt het wisselen van batterijen. 

 

Perfect fit

Analyses van 10.000 connected trucks bewijzen dat lithium-ion de energie-oplossing is voor de meest intensieve reachtruck toepassingen. Een perfecte keuze voor u en het milieu. 

Verdubbel de levensduur

Zoals alle lithium-ion energiesystemen is deze onderhoudsvrij. Dit geeft een hogere levensduur die voldoet aan de levenscyclus van de truck. Het bereik zal afhangen van de mate van opladen tijdens de werkpauzes.

3 verschillende opties

Met goede laaddisciplines kunnen trucks met zelfs het kleinste energiepakket de klok rond werken. Maar voor maximale flexibiliteit bieden wij 3 verschillende opties

 • Standard Pack
 • Intensive Pack 
 • Max Pack

Inzichten met I_Site

Alleen bevoegde chauffeurs

De creatie van unieke bestuurdersprofielen met PIN-code in het I_Site portaal zorgt ervoor dat alleen opgeleide en bevoegde bestuurders toegang hebben en uw trucks kunnen bedienen. Of u kunt gebruik maken van Smart Access kaarten, geïntegreerd in de bestuurdersinterface.

Veiligheid verhogen

De pre-operational check is een slimme I_Site-functie die is opgenomen in de BT Reflex-driverinterface om ervoor te zorgen dat uw chauffeurs vóór elke shift een geautomatiseerde controle uitvoeren. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en veiligheid.

Berichten via de truck

Deze I_Site functie maakt het mogelijk om via de nieuwe bestuurdersinterface eenvoudig berichten van en naar de truck te sturen. De bestuurder kan bijvoorbeeld een bericht sturen in het geval van een probleem. Een servicemonteur kan een bericht naar de bestuurder sturen om het probleem te achterhalen.

Beheer botsingen

Schoksensoren op de BT Reflex geven informatie over botsingen. Inzichten via I-Site vlootmanagement over het incident en de bestuurder kunnen helpen om schade aan uw connected smart trucks en infrastructuur te voorkomen. Dit zorgt voor een veiligere en meer kostenefficiënte werking.

Ontdek de nieuwe Reflex familie

BT Reflex R-serie

High performance

 • Hefhoogte: Tot 13 m
 • Hefcapaciteit: Tot 2,5 t
 • Uitstekende stabiliteit en transitional lift control

Ga naar producten

BT Reflex E-serie

Met kantelcabine

 • Hefhoogte: Tot 13 m
 • Hefcapaciteit: Tot 2,5 t
 • Vermindert het risico op overbelasting van de bestuurder

Ga naar producten

BT Reflex O-serie

Binnen & buiten

 • Hefhoogte: Tot 7,5m
 • Hefcapaciteit: Tot 1,6 t
 • Duurzame wielen en grote bodemvrijheid

Ga naar producten

Bekijk onze andere modellen!

Effectieve reachtrucks>>

Reachtrucks krappe ruimtes>>

 

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de nieuwe BT Reflex serie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wis alles