Houd uw risico- en veiligheidsbeheer actueel

Maak gebruik van de slimme connectiviteitsfuncties in de I_Site-applicatie om toegang tot uw trucks te regelen, kostbare schade te voorkomen en uw proactief risicobeheer te verbeteren.

Rijsnelheidsbeheer

Als er botsingen plaatsvinden, is snelheid vaak een belangrijke factor. Voorkom risico's en gevaarlijke werksituaties in uw magazijn door met I_Site de operationele snelheid van uw trucks te regelen.

Lagere kosten dankzij schokmonitoring

Bij een botsing kunnen niet alleen de chauffeur en anderen in het magazijn gewond raken, maar kan ook schade ontstaan aan uw trucks, apparatuur, magazijnstellingen en goederen. Door uw verbonden smart trucks te voorzien van schoksensoren krijgt u een compleet overzicht van het aantal geregistreerde botsingen: het tijdstip, de rijsnelheid en uiteindelijk – de oorzaak. Zo kunt u de hoofdoorzaak van het probleem vaststellen en vergelijkbare situaties in de toekomst voorkomen. Direct na een botsing kunt u de snelheid van een truck verlagen tot kruipsnelheid. De truck kan dan pas weer volledig functioneren nadat hij door een bevoegde medewerker is gecontroleerd en gereset. Bij een ernstiger incident kunt u de truck ook volledig vergrendelen. 

Proactief dankzij een pre-operationele controle- en veiligheidsprocedure

Met I_Site kunt u eenvoudiger bijhouden welke chauffeurs bevoegd zijn voor bepaalde soorten heftrucks. U kunt de I_Site app zodanig instellen dat bevoegde medewerkers wordt gevraagd voor het starten van de truck een pre-operationele controle- en veiligheidsprocedure uit te voeren. Hierdoor worden ongevallen voorkomen en zullen de trucks in goede staat verkeren. 

Bediening op afstand – overal doeltreffend toezicht houden

Toezicht houden op meerdere locaties is niet altijd even eenvoudig, zeker niet op afstand. U moet echter overal overzicht houden, zodat u elk probleem zo snel mogelijk kunt oplossen. Dankzij de mobiele I_Site-app ziet u altijd direct wat er gebeurt en kunt zo nodig actie ondernemen.

Het pakket dat het best bij u past: I_Site Explorer

Terug naar de I_Site-pagina >>

Doe mee met de I_Site Team Challenge!

De veiligheid verhogen en tegelijkertijd uw medewerkers bewuster maken en de teamspirit versterken? Dat kan. Laten we beginnen.

Een combinatie van de Toyota I_Site-app en een lonend spel

We hebben een spel ontwikkeld op basis van uw door telematica gegenereerde veiligheidsgegevens uit I_Site. Met Team Challenge in uw I_Site-app kunnen heftruckchauffeurs en andere medewerkers strijden voor een veiligere werkomgeving. In de wedstrijd worden de chauffeurs aangemoedigd om samen beter te presteren.

Team Challenge wordt gespeeld met 2 tot 10 teams van 5 tot 25 deelnemers en één teamleider per team. De wedstrijd duurt 1 tot 9 weken en begint met een opstartsessie waarbij alle Team Challenge-deelnemers aanwezig zijn. Vervolgens nemen de teams nemen het tegen elkaar op terwijl ze gewoon hun werk doen. Wekelijks worden scores, feedback en rapporten bekendgemaakt, zodat iedereen op de hoogte blijft van de vorderingen van zijn team.

Samen profiteren de teams en alle medewerkers niet alleen van een kleiner risico op letsel, schokken en schade, maar ook van veiliger rijgedrag en een betere teamspirit. Vergeet dus niet de winnaars te belonen voor hun geweldige prestaties!

Lees meer over de I_Site Team Challenge en meld u aan!

Klant case: Velux

Als ’s werelds grootste producent van dakramen creëert VELUX een betere leefomgeving. Het bedrijf wordt daarbij ondersteund door I_Site-vlootmanagementsysteem.

Klant case Velux >>

Klant case: Danske Fragtmaend

De distributieterminal van Danske Fragtmaend heeft I_Site ingevoerd, waarmee de terminal volledig overzicht heeft.

Klant case Danske Fragtmaend >>

Klant case: Natures Menu

Natures Menu heeft voor de opslag van zijn ingevroren rauw diervoeder gekozen voor een complete logistieke oplossing van Toyota.

Klant case Natures Menu >>

Klant case: Ecochem

Ecochem heeft niet alleen gekozen voor heftrucks van Toyota, maar ook voor het stelling- en shuttlesysteem.

Klant case Ecochem >>

Wis alles