Verbonden oplossingen waarmee u de kosten in de hand houdt

Door uw smart trucks te verbinden met I_Site houdt u de kosten eenvoudiger in de hand, of die nu direct verband houden met uw trucks of met uw bredere activiteiten.

Voorkom excessief gebruik

Met de functie voor gecontracteerd gebruik in de I_Site-app krijgt u een overzicht van het aantal gecontracteerde uren ten opzichte van de bedrijfsuren. Zo voorkomt u dat uw trucks te veel worden ingezet, wat tot onnodige extra kosten leidt.

Verlaag uw bedrijfskosten

Door het gebruik van uw smart truck-vloot bij te houden, kunt u eenvoudig de ideale vlootomvang bepalen en processen, apparatuur en onderhoudseisen stroomlijnen. I_Site helpt u zo nodig bij het nemen van maatregelen, zodat zowel uw bedrijfs- als uw onderhoudskosten dalen.

De I_Site-app is voorzien van een aantal veiligheidsfuncties, waarmee u de kosten als gevolg van ongevallen en schade tot een minimum kunt beperken. En omdat u gebeurtenissen kunt voorkomen, kunt u ook de verzekeringskosten laag houden.

Minder technisch onderhoud

Door uw verbonden trucks constant te monitoren, weet u wanneer preventief onderhoud nodig is. En is er een probleem met een heftruck, dan kan dat direct worden doorgegeven via de I_Site-app, waarna het zo snel mogelijk verholpen door een servicemonteur van Toyota. Zo profiteert u van minder onderhoud, minimale stilstand en daarmee lagere kosten.

Het pakket dat het best bij u past: I_Site My Fleet

Terug naar de I_Site-pagina >>

 

Klant case: Velux

Als ’s werelds grootste producent van dakramen creëert VELUX een betere leefomgeving. Het bedrijf wordt daarbij ondersteund door I_Site-vlootmanagementsysteem.

Klant case Velux >>

Klant case: Danske Fragtmaend

De distributieterminal van Danske Fragtmaend heeft I_Site ingevoerd, waarmee de terminal volledig overzicht heeft.

Klant case Danske Fragtmaend >>

Klant case: Natures Menu

Natures Menu heeft voor de opslag van zijn ingevroren rauw diervoeder gekozen voor een complete logistieke oplossing van Toyota.

Klant case Natures Menu >>

Klant case: Ecochem

Ecochem heeft niet alleen gekozen voor heftrucks van Toyota, maar ook voor het stelling- en shuttlesysteem.

Klant case Ecochem >>

Wis alles