connected & smart trucks van Toyota

Ontdek de connected & Smart Trucks van Toyota

Smart trucks: als eerste in de industrie de voordelen voor uw material handling

Precies weten hoeveel uren uw trucks door het magazijn rijden? Service intervallen optimaliseren en de totale kosten verlagen? Toyota biedt nu een eenvoudige manier om uw activiteiten te monitoren, waardoor u de efficiëntie, productiviteit en veiligheid kunt verbeteren. Alle elektrische magazijntrucks van Toyota Material Handling die zijn besteld na 1 oktober 2018 worden af-fabriek geleverd met geïntegreerde telematica. Toyota zet hiermee de nieuwe standaard in de sector en levert door trucks en tools te leveren voor een lean logistieke operatie.

Ontdek de mogelijkheden van een smart truck

Smart trucks van Toyota geven u een actueel overzicht van het aantal draaiuren, truckinzet, service- en rental contractgegevens. Het is ook mogelijk om een servicemelding te doen via de mobiele app. Dankzij deze informatie heeft u grip over uw operatie en kunt u waar nodig optimaliseren. Door het volgen van het aantal draaiuren van de trucks, is het mogelijk om onderhoud op precies het juiste moment in te plannen, zodat de kosten in tijd en geld worden verlaagd.

Vlootoverzicht

U heeft via een webportaal toegang tot een overzicht van alle smart trucks in uw vloot, met de laatst bekende urenstanden, de serienummers en de service & rental contract data.

Truckinzet

Volg de werkuren van uw trucks en optimaliseer de service intervallen voor een langere levensduur.

Servicemelding

Neem contact op met uw serviceteam via webportaal of de mobiele app met de mogelijkheid om berichten of foto’s te verzenden.

I_Site vlootmanagement

Slechts één klik verwijderd om I_Site te activeren, waarmee u uw trucks en bestuurders kunt monitoren en uw material handling operatie kunt verbeteren.

Hoe een upgrade van I_Site uw operatie verbetert

4 redenen om met smart trucks uw business te verbeteren – maximale toegevoegde waarde en optimalisatie, geen verspilling van energie, tijd en ruimte.

4 redenen om smart te gaan

 

Smart trucks verbinden uw business

Hoe smart trucks uw bedrijf voorbereiden op de toekomst

Smart trucks dragen bij aan het veilig stellen van uw logistieke operatie voor de toekomst. Door het verzamelen en analyseren van de gegevens, is het mogelijk om uw operatie continu te optimaliseren. Hierdoor wordt het mogelijk om de levensduur van de trucks te verlengen en de inzet tijdens verschillende periodes in het jaar te optimaliseren. Het wordt zelfs mogelijk om service momenten te voorspellen, waardoor stilstand van uw trucks in de toekomst wordt voorkomen.

Hoe Smart trucks bijdragen aan een lean operatie

We leven in een wereld waar alles met elkaar verbonden is. In die ‘connected world’ bieden smart trucks u de juiste informatie om ervoor te zorgen dat u de volledige controle heeft en uw operatie efficiënter kan inrichten. Het is zelfs mogelijk om op afstand actie te ondernemen. Het is niet van belang of u een klant bent met één truck of een klant met een grote vloot over meerdere locaties. Het gaat om een lean operatie met de juiste optimalisatie en geen verspilling van energie, tijd en ruimte.

Onze visie op Smart Logistics

Alles over smart trucks van Toyota

Ook interessant

Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Wis alles