‘Gezonde werkplekken voor veilige verwerking van gevaarlijke stoffen’

Bij Toyota Material Handling Europe vinden we de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en klanten uiterst belangrijk. Daarom zijn we nu al meer dan 8 jaar campagnepartner van EU OSHA.

Met de campagne ‘Gezonde werkplekken voor veilige verwerking van gevaarlijke stoffen' willen we in 2018-2019 ijveren voor een werkomgeving die gezond en productief is voor werknemers. Het effectief beheersen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op de werkvloer komt iedere betrokkene ten goede. Het is goed voor medewerkers, voor de samenleving als geheel en voor de onderneming.

Effectieve beheersing van werkgerelateerde blootstelling aan gevaarlijke stoffen is alleen mogelijk als iedereen op de werkvloer goed geïnformeerd is over de risico’s en de maatregelen die kunnen worden genomen om deze te vermijden. Een belangrijke succesfactor in het voorkomen van ongelukken en gezondheidsproblemen op het werk is het creëren van een cultuur van risicopreventie, waarin iedereen overtuigd is van het belang van veiligheid en gezondheid voor de organisatie als geheel.

Onze benadering van duurzaamheid >

Logo Healthy Workplaces

Alle benodigde informatie op één platform

Als u meer informatie zoekt over gezondheid en veiligheid tijdens het werk, bezoek dan de wiki-pagina van EU-OSHA.

OSHwiki functioneert als geautoriseerde informatiebron die gemakkelijk kan worden geactualiseerd, bewerkt of vertaald en die verder reikt dan de OSH community.

The Healthy Workplaces Good Practice Awards

De Healthy Workplaces Good Practice Awards dienen als platform voor het delen van informatie en het bevorderen van good practices door heel Europa, met behulp van concrete voorbeelden van organisaties. We willen graag al onze collega’s, Europese werknemers en andere bedrijfspartners en professionals op het gebied van uitvoerende gezondheid en veiligheid op de werkplek uitnodigen om deel te nemen. De winnaars ontvangen een onderscheiding tijdens een ceremonie in april 2020.

Bekijk hier hoe u kunt deelnemen >

Ook interessant

BT Optio orderverzameltruck

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Duurzaamheid heftrucks

Onze duurzaamheidsaanpak

Samen maken we een verschil op het gebied van maximale veiligheid, het beperken van milieu-effecten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Lees meer >

De Toyota Way

De Toyota Way

Onze missie is het om u efficiëntie te bieden bij uw activiteiten op het gebied van intern transport oplossingen.

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >

Wis alles