Zo loodst Toyota Bandenservice uw heftruck de natte maanden door

Banden spelen een cruciale rol bij de veiligheid en rendabiliteit van heftrucks. Met Toyota Bandenservice hoeft u zich over deze zaken geen zorgen te maken en maximaliseert u de operationele efficiëntie en duurzaamheid van de heftruck.

In de wintermaanden (oktober - april) is het vaak nat en glad door regen, sneeuwval en/of bevriezing. Door uw werksituatie te analyseren, kan Toyota adviseren om de grip van de banden van uw heftruck te maximaliseren. Als er gevaar is op doorslippende banden, kunnen deze vernieuwen of de banden voorzien van wetgrip (extra lamel profiel).

Voordelen van Wetgrip

Door banden te voorzien van Wetgrip, krijgen ze extra micro-profielgroeven in het loopvlak. De inkepingen zorgen voor maximale tractie en grip op gladde ondergrond. Wetgrip levert ook voordeel op bij vochtige applicaties zoals visafslagen, natte hellingen of productieprocessen waarbij de vloer continu nat is.

Toyota Bandenservice weet wat belangrijk is

Toyota banden onderscheiden zich door hun lange levensduur. Op basis van uw werkomstandigheden, adviseert Toyota Bandenservice of er speciale maatregelen genomen moeten worden om zo veilig en rendabel mogelijk te werken. De juiste bandenkeuze minimaliseert bovendien de operationele kosten omdat een heftruck efficiënter en de kans op uitval minimaal is.

Advies en maatwerk

Op basis van analyse, kennis en ervaring, bepalen we samen welke band voor welke heftruck het meest geschikt is. Daarbij kijken we onder andere naar het aantal operationele uren, de applicatie en ondergrond. Maar ook naar de rijsnelheid, rijafstand en voorzetapparatuur. Toyota Bandenservice zorgt dat uw heftruck zo veilig en rendabel mogelijk kan werken.

Wilt u meer weten?

Onze adviseurs zijn er voor u. Neem rechtstreeks contact op via:
- E-Mail: bandenservice@nl.toyota-industries.eu
- Telefoon: 088 864 27 09
- WhatsApp: 06 11 13 31 57

Wis alles