Stages en opleidingen

Toyota Material Handling is regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen voor stages en opleidingen binnen ons bedrijf. Naast de mogelijkheid tot meeloop- en afstudeerstages, bieden we ook de mogelijkheid tot het volgen van een BBL-traject en omscholing vanuit een ander technisch beroep. Bekijk hier meer over de mogelijkheden binnen Toyota.

Stages bij Toyota Material Handling

We hebben regelmatig ruimte voor een stage of afstudeeropdracht. Deze vacatures vind je onder de kop “Vacatures”. Hier kun je meer te weten komen over de stage- of afstudeeropdracht zelf en kun je gelijk solliciteren.

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen, maar denk jij wel een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan onze organisatie? Klik dan op “Open sollicitatie” en laat hier je cv en motivatie achter met daarin een omschrijving van de stageopdracht die je zoekt. Wij zullen dan kijken of we jou een geschikte stageplaats kunnen aanbieden.

Om een succesvolle stage te lopen bij ons breng jij mee:

  • Energie
  • Zelfstandigheid
  • Enthousiasme, vooral over jouw onderwerp/vakgebied
  • Leergierigheid
  • Humor

Als je dit allemaal meebrengt, dan gaan we samen aan de slag en wordt het ongetwijfeld een succes.

Wil je meer weten over stage lopen bij Toyota of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via het telefoonnummer 088-864 2061 of stuur een mail naar tmhnlpoeno@nl.toyota-industries.eu. Een actueel overzicht van de mogelijkheden vind je op onze vacaturepagina. 

Bekijk hier de vacatures

Werken en leren via een BBL-opleiding

De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) is een mbo-opleidingsvorm waarbij je werken en leren combineert. Binnen een BBL-traject volg je praktijkgericht onderwijs en ga je over het algemeen één lesdag per week naar school. Daarnaast werk je vier dagen als leerling-werknemer binnen Toyota Material Handling tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een vast salaris. Wij nemen de kosten van jouw opleiding voor onze rekening en zorgen voor een uitstekende begeleiding door ervaren collega’s. Je leert niet enkel de theorie uit je vakgebied kennen, maar past je opgedane kennis direct toe in de praktijk en ontwikkelt je daardoor tot een echte professional.

Toyota Material Handling is regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen die via een BBL-traject opgeleid willen worden tot leerling monteur. Je leert het vak van heftruckmonteur in onze uitgebreide werkplaats op het hoofdkantoor in Ede. Bevalt de samenwerking van beide kanten goed en haal jij je diploma, dan bieden wij je na je opleiding een baan aan als werkplaatsmonteur met de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van servicemonteur in de buitendienst. Er zijn meerdere passende opleidingen voor het vak van heftruckmonteur, bijvoorbeeld de opleidingen Monteur Mobiele Werktuigen (mbo niveau 2), Allround Monteur Mobiele Werktuigen (mbo niveau 3), Monteur Mechatronica (mbo niveau 2) en Eerste Monteur Mechatronica (mbo niveau 3).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor werken-leren bij ons bedrijf of heb je interesse? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via het nummer 088-864 20 61 of stuur een mail naar tmhnlpoeno@nl.toyota-industries.eu. Kijk voor een actueel overzicht van de mogelijkheden op onze vacaturepagina

Ga naar de vacaturepagina

Omscholing vanuit een ander technisch beroep

Ben jij een ervaren techneut en wil je een andere richting inslaan in je loopbaan? Overweeg dan de mogelijkheden om je bij ons bedrijf te laten omscholen tot servicemonteur intern transport. Wij nemen regelmatig ervaren auto- en bedrijfswagenmonteurs aan die zijn uitgekeken op het werken in de werkplaats en meer diversiteit en uitdaging in hun werk zoeken tegen betere arbeidsvoorwaarden.

Het vak van auto- of bedrijfswagenmonteur vormt een zeer goede basis om op redelijke termijn een goede servicemonteur intern transport te worden. Maar niet alleen automonteurs en bedrijfswagentechnici zijn zeer welkom bij ons: we hebben ook veel collega’s in dienst met een achtergrond in bijvoorbeeld de landbouwmechanisatie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mobiele werktuigen, mechatronica, bij de wegenwacht of in de technische dienst. Zolang jij aanleg en interesse hebt in mechanica, elektrotechniek en hydrauliek leren wij je het vak verder tot in de puntjes. We bieden een zeer goed inwerkprogramma, natuurlijk altijd onder begeleiding van ervaren collega-servicemonteurs. Waar nodig vullen we je kennis aan met vakgerichte trainingen en cursussen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden tot omscholing bij ons bedrijf of heb je interesse? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via het nummer 088-864 20 61 of stuur een mail naar tmhnlpoeno@nl.toyota-industries.eu. Bekijk onze vacaturepagina voor een actueel overzicht van de mogelijkheden. 

Vacatures
Wis alles