Steps en trolleys - Laat alles op wieltjes lopen

In magazijnen zijn sommige afstanden te lang om te voet af te leggen, maar te kort om een vorkheftruck te gebruiken. In plaats daarvan kunt u een step gebruiken. Hiermee verplaatst u zich moeiteloos van punt A naar punt B. Gereedschap of andere apparatuur neemt u mee op de, aan de step bevestigde, trolley. De behoefte aan steps bestaat in elke sector: van de automobiel- tot de productie-industrie, op luchthavens en in de e-commercesector. Het is een zeer handig hulpmiddel om gereedschap te verplaatsen of kleine orders te verzamelen.

Rolt vlot, ook met zwaar gereedschap

De werkstep dook voor het eerst op in ziekenhuizen aan het eind van de jaren '70 en is nu verkrijgbaar in een moderne uitvoering. Na tientallen jaren productie zijn de kwaliteit, details en functionaliteit van de scooter geperfectioneerd. We weten hoe werkplekken eruitzien en kennen de dagelijkse behoeften van mensen die de steps daadwerkelijk gebruiken. Het model 86 is genoemd naar het jaar waarin het oorspronkelijk werd geproduceerd. De step rolt zeer makkelijk en is zelfs gemakkelijk te besturen wanneer zwaar gereedschap wordt vervoerd. Een doeltreffende voetrem remt op het achterwiel. Beide handen blijven vrij om te sturen omdat remmen met de hand niet nodig is.

Gemaakt in Zweden

De step wordt in Zweden gemaakt van recyclebaar staal en hout, een duurzame keuze dus. Hij wordt geleverd met een levenslange garantie op fabricagefouten. Veel van onze klanten gebruiken de steps dag in dag uit, al tientallen jaren.

 

  

Een selectie van onze steps

Wis alles