Klantenservice Toyota Material Handling

Welkom bij onze klantenservice

Wanneer u hulp nodig hebt, zijn we er om u te helpen!

 

Toyota Service Concept

Via onderstaande mogelijkheden kunt u ons bereiken

Algemeen 088 - 864 20 00
Verkoop 088 - 864 25 00
Verhuur 088 - 864 26 00
Service 088 - 864 27 00
Onderdelen     088 - 864 28 00

Via het online contactformulier

Of stel uw vraag via de chat.

Levering & verzending

Bij Toyota produceren wij onze trucks volgens het "just in time" principe. We hebben een lokale voorraad in ons distributiecentrum in Belgie en streven naar zo kort mogelijke levertijden.

De geschatte levertijd zoals meegedeeld in de online shop worden definitief bevestigd zodra wij uw bestelling hebben ontvangen. Onze klantenservice zal u verder informeren over de verwachte datum van levering om een soepel verlopend proces te garanderen.

Onze producten worden geleverd door een transporteur op weekdagen tijdens de normale kantooruren. Het is alleen mogelijk om op adressen in Nederland te bezorgen.

Klantenservice betaling

Betalen

De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW. 

Facturen worden doorgaans verzonden op de dag van de verzending. Indien bij het bestelproces geen ander afleveradres is opgegeven, dan is het afleveradres overeenkomstig met het factureringsadres.

Als u gebruik wilt maken van onze financieringsmogelijheden, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. 

Uw account

 

Wanneer u een bestelling plaatst, trucks wilt huren of een serviceverzoek aanvraagt, maakt u een account aan. U kunt uw account en de status van uw bestelling online controleren.

Toyota Material Handling onderstreept het belang van veilig online kopen en de beveiliging van uw persoonsgegegevns. Daarom is de website beveiligd met het SSL-certificaat. 

Wis alles