Verlicht uw werkplaats

Wij hebben een grote keuze aan duurzame verlichting beschikbaar met verschillende functies, kleuren en helderheidsniveaus. Als u de veiligheid wilt verbeteren, kunnen lichten als waarschuwingssysteem dienen om ongelukken te voorkomen. Verlichting wordt ook gebruikt om bestuurders een beter zicht te bieden, zodat ze veiliger kunnen rijden met meer vertrouwen. Hierdoor verbetert de algehele productiviteit. 


... met koplampen

Koplampen zijn de meest gebruikte accessoires voor het verlichten van vorkheftrucks. Zowel voor gebruik in een omgeving die slecht verlicht is, als voor buitengebruik of tijdens nachtdiensten. Verkrijgbaar in verschillende helderheidsniveaus.


... met achterlichten

Dit soort verlichting kan verschillende functies hebben, zoals achteruitrijlichten, stoplichten en richtingaanwijzers. Het voordeel hiervan is dat ze aangeven dat een vorkheftruck in gebruik is, waardoor de zichtbaarheid van de truck van achteren wordt verbeterd. Dit is handig voor gebruik in drukke omgevigingen met veel verkeer.


... met speciale verlichting

- Bluespot en andere gekleurde LED-lampen: ontworpen om voetgangers en andere gebruikers visueel attent te kunnen maken op de aanwezigheid van een heftruck in de buurt door een gekleurde lichtstraal voor of achter de truck te projecteren. Dit is vooral handig als vervanging voor een alarm of sirene in een lawaaierige werkomgeving.
- Knipperende lichten: functioneren als waarschuwingslichten en zijn meestal instelbaar in verschillende standen.

Ontdek ons volledige aanbod

Een selectie van onze verlichting

Wis alles