Financiële oplossingen

Toyota Material Handling biedt eveneens een reeks financiële oplossingen waarin u in alle gemoedsrust kan beschikken over ons materieel.

Soorten financiering

  • Financiële lease
  • Beschikbaar in combinatie met Toyota onderhoud, service en verzekering

In een lease overeenkomst wordt het materieel dat u wenst te gebruiken, gekocht door Toyota Material Handling. In ruil voor een maandelijks huurbedrag, kan u dit materieel gebruiken. U kan deze overeenkomst desgewenst uitbreiden met Toyota onderhoud, herstellingen en verzekering. Op het einde van de overeenkomst, zal u de keuze hebben uit: aankoop van het materieel, verlenging van het contract of teruggave van het materieel.

Indien u er van bij het begin voor kiest om op lange termijn eigenaar te worden van het materieel, kiest u voor financiële lease. Bij een financiële lease overeenkomst koopt Toyota Material Handling het materieel aan. Opnieuw betaalt u maandelijks een bedrag om over dit materieel te kunnen beschikken. In tegenstelling tot bij huur, wordt u bij huurkoop aan het eind van het contract automatisch eigenaar van het materieel.

Ook financiële lease kan uiteraard in combinatie met Toyota onderhoud, service en verzekering worden genomen.

Ook interessant

BT Optio orderverzameltruck

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment heftrucks, inclusief reachtrucks, pallettrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Heftruck huren

Huur een heftruck

Wist u dat u onze magazijn- en heftrucks ook kunt huren? Ontdek onze mogelijkheden en ontdek welke situatie het beste bij uw organisatie past.

Lees meer >

Tweedehands heftrucks

Koop een tweedehands heftruck

We helpen u de perfecte, nieuwe of tweedehands truck te vinden. Geef uw bedrijf een boost met kwalitatieve tweedehands trucks!

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >

Wis alles