Toyota Navigation Solutions - Level 4

Toyota Navigation Solutions - Level 4

Toyota Navigation Solutions (TNS) level 4 is een automatiseringsoplossing voor Very Narrow Aisle (VNA) trucks. Door middel van TNS level 4 ontvangen de VNA trucks automatisch via het Warehouse Management Systeem (WMS) de locatie waar ze naartoe moeten rijden. Om de integratie van TNS level 4 en het WMS mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van een software systeem. Om deze reden is het voor vrijwel alle* Toyota VNA trucks mogelijk om deze oplossing toe te passen indien de omstandigheden van het logistieke proces voldoen aan een aantal voorwaarden.

Wat is Toyota Navigation Solutions - Level 4?

Na het starten van een order via het WMS, selecteert de orderpicker een orderregel op de WMS-terminal op de VNA truck. Dit activeert het WMS om de locatie van de goederen voor de geselecteerde orderregel via het softwaresysteem naar de VNA truck door te sturen.

De orderpicker kan nu de ontvangen bestemming activeren, waardoor de VNA automatisch naar de juiste locatie rijdt. Nadat de VNA op de juiste staat, pakt de orderpicker de goederen en accepteert de order met behulp van een (barcode) scanner of een knop die is aangesloten op het WMS. Na het afronden van de order stuurt het WMS de volgende locatie naar de truck en rijdt de VNA naar de juiste locatie en herhaalt het proces zich. Tot alle goederen zijn verzameld en de VNA zich weer naar de startpositie verplaatst. 

 

 

Terug naar de overzichtspagina

Wat zijn de voordelen van Toyota Navigation Solutions - Level 4?

Met Toyota Navigation Solutions - Level 4 is

 

  • er een productieverhoging tot 20%: orders worden sneller afgehandeld
  • het eenvoudiger om startende orderpickers een hogere productiviteit te laten realiseren
  • de foutmarge afgenomen
  • direct inzichtelijk wat de voortgang is van het orderpicken
  • een onboarding training mogelijk van een half uur
  • het maken van typefouten niet meer mogelijk

 

*Op de VCE120 en VCA135 is het nog niet mogelijk om TNS - Level 4 toe te passen.  

Terug naar de overzichtspagina

Lees onze blogs over AGV's en automatisering

Wis alles