t-mote remote drive solution

Toyota T-mote | De eenvoudige en ingenieuze oplossing voor rijden met afstandsbediening

De mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke truckafstandsbediening T-mote verbetert de productiviteit. T-mote komt vooral van pas wanneer ophaalpunten zich zeer dicht bij elkaar bevinden en kan de productiviteit met maar liefst 20% verhogen bij zeer intensief orderverzamelen. Ontdek wat T-mote voor uw organisatie kan betekenen.

Geschikt voor orderverzamelaars

De T-mote is verkrijgbaar op twee verschillende truckmodellen, de OSE 250 en de OSE 250P, en op korte termijn volgen er meer. In de partsshop zijn extra afstandsbedieningen en oplaadstations verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte van de vloot, het aantal gebruikers en de oplaadbehoeften.  

Hoe kan t-mote u helpen bij uw bedrijfsactiviteiten?

Productiviteit

Het concept met aandrijving op afstand zorgt dat werkcycli sneller kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de productiviteit verbeterd en de doorstroom tijdens de orderverzameling soepeler. Extern aangedreven trucks tonen een productiviteitswinst van 20% ten opzichte van handmatig bediende trucks voor orderverzameling tijdens identieke cycli.

Ergonomie

Doordat er niet continu in en uit een truck hoeft te worden gestapt, neemt het risico op letsel en vermoeidheid voor medewerkers af. Bovendien hebben uitvoerders hun handen vrij om goederen te pakken doordat er slechts een kleine afstandsbediening met vingeractivering nodig is.

Veiligheid

De orderverzameltruck is voorzien van veiligheidsscanners die objecten tot op 1 m afstand detecteren en de truck automatisch stoppen of de route aanpassen om botsingen en ongevallen te voorkomen. In de modus voor bediening op afstand rijdt de truck 4 km/u en is er een waarschuwingslamp geactiveerd om omstanders te waarschuwen voor bewegingen van de orderverzameltruck.

Kosten

Door beheerst optrekken en een beheerste snelheid slijten belangrijke componenten minder snel, waardoor ze langer kunnen worden gebruikt en goedkoper zijn in onderhoud. Het onder controle houden van het rijgedrag van een orderverzameltruck leidt bovendien tot 10% minder energieverbruik, wat ook een kostenbesparing oplevert.

Neem contact op
BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Low level order picker in warehouse

Orderverzamelaars

Onze orderverzamelaars zijn geschikt voor alle niveaus van orderverzamelen. De trucks zijn snel, efficiënt en productief en dat alles met een goede ergonomie.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Retail en magazijn

Retail en magazijn

We kunnen u ondersteuning bieden om het aantal transportbewegingen te minimaliseren en de snelheid van ontvangst van de goederen tot de uiteindelijke levering te maximaliseren.

Lees meer >

Wis alles