Heftruckopleiding door Toyota

Ontdek hoe een heftruckopleiding de veiligheid, energie bewust werken, ergonomie, kostenreductie en productiviteit in uw bedrijf verbetert.

De eerste stap naar een productief magazijn is een veilige omgeving, waarbij de factoren mens, processen en techniek op elkaar zijn afgestemd. Menselijk handelen heeft u nooit volledig in de hand. Als werkgever kunt u wel de randvoorwaarden scheppen, waardoor het gedrag op de juiste manier wordt beïnvloed. U zorgt ervoor dat alle betrokkenen zich bewust zijn van de risico's en gevolgen van hun eigen handelen en het effect ervan op hun omgeving.    

De Arbowet stelt dat de werkgever verantwoordelijk is voor een specifieke deskundigheid van zijn werknemers bij het bedienen van mobiele arbeidsmiddelen, zoals een vorkheftruck of een magazijntruck. Voor u als werkgever betekent dit concreet dat u en uw medewerkers moeten voldoen aan de regelementen voor het werken met interne transport middelen. Zorg ervoor dat iedereen gecertificeerd is en aantoonbaar geschoold voor het werken met bepaalde machines.

Goed geïnstrueerde medewerkers werken efficiënter, veroorzaken minder schade en dragen bij aan een veilige werkomgeving.

Om u te helpen aan deze basisvoorwaarde te voldoen, biedt Toyota de juiste opleidingen:

Waarom Toyota als opleidingspartner?

  • U heeft alles onder 1 dak
  • Toyota weet alle ins en outs van het materieel
  • Opleidingen zijn praktisch ingericht
  • Opleidingen zijn specifiek op u als klant ingericht
  • De trainingen worden aan kleine groepen gegeven, zodat er veel persoonlijke aandacht is
  • Toyota helpt u de wettelijke verplichtingen te begrijpen
  • U kunt kiezen voor in-house of on-site opleidingen
  • We analyseren de prestaties van uw chauffeurs

Voor ieder vraagstuk een passende oplossing

Heeft u een ander vraagstuk? Voor ieder vraagstuk bieden wij u een passende oplossing. Welke oplossing dat is, hangt af van de complexiteit van uw vraagstuk, maar ook van de maturiteit van uw organisatie op het gebied van veiligheid. Ontdek meer over veiligheid en laat ons u helpen de veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

Meer weten over veiligheid

Ook interessant

Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Download het whitepaper Veiligheid op de werkvloer

Ontdek praktische tips over hoe u veranderingen door kunt voeren om de veiligheid in uw magazijn te verbeteren.

Download hier >

De veiligheidsposter

Uw hef- of magazijntruck zo veilig mogelijk gebruiken? Vraag nu gratis een van onze veiligheidsposters aan en hang deze in uw magazijn.

Lees meer >

Veiligheid op de werkvloer

Ontdek alles over veiligheid op de werkvloer. Onder andere hoe u een veilig werkklimaat kunt creëren voor uw werknemers en ongelukken kunt voorkomen.

Lees meer >

Wis alles