connected & smart trucks van Toyota

Ontdek de connected & Smart Trucks van Toyota

Smart trucks: als eerste in de industrie de voordelen voor uw material handling

Precies weten hoeveel uren uw trucks door het magazijn rijden? Service intervallen optimaliseren en de totale kosten verlagen? Toyota biedt nu een eenvoudige manier om uw activiteiten te monitoren, waardoor u de efficiëntie, productiviteit en veiligheid kunt verbeteren.

Alle elektrische magazijntrucks van Toyota Material Handling die zijn besteld na 1 oktober 2018 worden af-fabriek geleverd met geïntegreerde telematica. Alle truckgegevens zijn vanaf het moment van productie direct beschikbaar voor data analyse. Dit geeft u de volledige controle over uw vloot en biedt mogelijkheden om uw operatie te verbeteren op bijvoorbeeld veiligheid of productiviteit.

Bij verbinding wordt de data die door de Toyota smart truck wordt gegeneerd, rechtstreeks door de truck naar een centrale database gezonden. De truckinformatie is toegankelijk via een web portaal of mobiele app. Dit gebeurt via het Toyota I_Site vlootmanagementsysteem dat meer dan 10 jaar geleden is geïntroduceerd. Inmiddels zijn al ongeveer 70.000 trucks verbonden. In de I_Site omgeving worden alle activiteiten van alle trucks vastgelegd, wat data genereert voor verdere analyse.

Ontdek de mogelijkheden van een smart truck

Smart trucks van Toyota geven u een actueel overzicht van het aantal draaiuren, truckinzet, service- en rental contractgegevens. Het is ook mogelijk om een service aanvraag te doen via de mobiele app. Dankzij deze informatie heeft u controle over uw operatie en kunt u, waar nodig, optimaliseren. Door het volgen van het aantal draaiuren van de trucks, is het mogelijk om onderhoud op het juiste moment in te plannen, zodat de kosten in tijd en geld worden verlaagd.

Vlootoverzicht

U heeft toegang via een web portaal en overzicht van alle smart trucks op uw site, met de laatst bekende urenstanden, de serienummers en de service & rental contract data.

Truckinzet

Monitor de werkuren van uw trucks en optimaliseer de service intervallen voor een langere levensduur.

Servicemelding

Neem contact op met uw serviceteam via web portal of mobiele app met de mogelijkheid om berichten of foto’s te verzenden.

I_Site vlootmanagement

Slechts één klik verwijderd om I_Site te activeren, waarmee u uw trucks en bestuurders kunt monitoren en uw material handling operatie kunt verbeteren.

Hoe een upgrade van I_Site uw operatie verbetert

Smart trucks maken eenvoudig verbinding met het Toyota I_Site vlootmanagementsysteem. De technologie kan met één klik worden geactiveerd, zodat u uw material handling operatie kunt volgen en prestaties op verschillende vlakken kunt verbeteren.
I_Site biedt toegang tot gedetailleerde rapportages om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van de truckinzet, de autorisatie van truckbestuurders op verschillende trucks, serviceintervallen en veel meer.

Meer over I_Site

 

Hoe smart trucks uw bedrijf voorbereiden op de toekomst

Smart trucks dragen bij aan het veiligstellen van uw logistieke operatie voor de toekomst. Door het verzamelen en analyseren van de gegevens, is het mogelijk om uw operatie continu te optimaliseren. Hierdoor wordt het mogelijk om de levensduur van de trucks te verlengen en de inzet tijdens verschillende periodes in het jaar te optimaliseren. Het wordt zelfs mogelijk om service momenten te voorspellen, waardoor downtime van uw trucks in de toekomst wordt voorkomen.

Neem contact op

Alles over smart trucks van Toyota

Ook interessant

Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Wis alles