Covid-19 - Update

Wij stellen u via deze weg graag op de hoogte over de maatregelen die wij hebben getroffen naar aanleiding van het Coronavirus (COVID-19).

Onze inzet om de logistiek van essentiële leveringen te ondersteunen

In de huidige Covid-19-pandemie zal Toyota Material Handling zijn maatregelen afstemmen op de zich ontwikkelende gezondheidscrisis. Toyota Material Handling Europe en al zijn entiteiten volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus dan ook op de voet. Onze prioriteiten zijn duidelijk: de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, klanten en leveranciers staan voorop. Daarnaast doen we er alles aan om de dienstverlening aan onze klanten en partners in stand te houden. Ons beleid is dan ook niet alleen gericht op bescherming van ons eigen personeel en dat van onze klanten, maar ook op het in stand houden van onze rol in de supplychain van essentiële voorraden (met name in de voedingsdetailhandel en de gezondheidszorg), met inachtneming van de lokale voorschriften.

Dienstverlening

We streven ernaar al onze bedrijfsactiviteiten en de ondersteuning van onze klanten normaal voort te zetten. Er kunnen nog steeds onderdelen worden besteld. We houden er echter rekening mee dat we, afhankelijk van de lokale omstandigheden in Europa, met problemen of vertragingen te maken kunnen krijgen.

Wij hebben voor onze medewerkers een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen. We voorzien telewerk en zullen veilig gedrag in elke omgeving blijven versterken. Wij zijn echter nog steeds bereikbaar op dezelfde werktijden, telefoonnummers en e-mailadressen zodat u hier geen hinder van ondervindt. Zo verandert er voor u niets in deze moeilijke en onzekere tijden. 

Verkoop en verhuur 

Ook hier streven we ernaar al onze bedrijfsactiviteiten en de ondersteuning van onze klanten normaal voort te zetten, maar houden we er rekening mee dat sommige van onze klanten geen bezoek kunnen ontvangen. In dat geval schakelt ons verkoopteam over op onlinevergaderingen of conferencecalls, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Al onze webshops blijven open voor onlinebestellingen en klantenondersteuning.

U kan er vanop aan dat we alles in het werk zullen stellen om onze gebruikelijke leveringsvoorwaarden te respecteren en eventuele negatieve gevolgen voor uw bedrijf te beperken. 

Bekijk voor de meest recente update omtrent covid-19 de webpagina van Toyota Material Handling Europe.

Met vriendelijke groeten,

Toyota Material Handling Nederland

Wis alles