Overname Ages Heftruck Service door Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Nederland neemt Ages Heftruck Service uit Venlo over. Ages is een regionaal servicebedrijf in material handling en blijft zelfstandig onder eigen vlag actief in de logistieke hotspot Venlo/Eindhoven. De overname past in de groeidoelstelling van Toyota, waarbij de dienstverlening in de regio wordt versterkt en ook de identiteit van Ages behouden blijft.

Juist het specialisme van een regionaal service bedrijf wil Toyota zoveel mogelijk waarborgen.

Ages levert een breed assortiment aan heftrucks en magazijntrucks met ondersteunende diensten als service, verhuur en trainingen. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en beschikt over een huurvloot van ongeveer 500 machines. 

Continuïteit als uitgangspunt voor Ages

Ages is 25 jaar geleden gestart door Gerald Veldman en Leon Janssen. Zij hebben het bedrijf tot een succesvol regionaal servicebedrijf uitgebouwd. Ages staat in de regio Venlo/Eindhoven garant voor service, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Om de continuïteit te waarborgen zochten de eigenaren naar een sterke overnamekandidaat. Belangrijke voorwaarde daarbij was, dat Ages zoveel mogelijk de eigen identiteit zou kunnen behouden. Na de overname blijft de dagelijkse bedrijfsleiding in handen van Gerald Veldman en Leon Janssen. 

Over Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern en is in Nederland marktleider op het gebied van intra logistieke oplossingen.

Ontdek Ages Heftruck Service
Wis alles