Toyota lanceert de nieuwe compacte, gemakkelijk te besturen Traigo24 elektrische vorkheftruck

Toyota Material Handling Europe introduceert zijn nieuwe 3-wiel elektrische vorkheftruck, de Traigo24, die ontworpen is voor eenvoudige, ongecompliceerde werkzaamheden in krappe of kleine ruimtes. De modellen variëren van 1 tot 1,5 ton en zijn verkrijgbaar met Lithium-Ion batterijen. De bestuurder van de nieuwe Traigo24 ervaart een uitstekende ergonomie, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit.

De nieuwe Toyota Traigo24-serie elektrische vorkheftrucks biedt keuze uit modellen met hefvermogens van 1, 1,25 en 1,5 ton met hefhoogtes tot 6,5 meter. Deze eenvoudig te besturen compacte 3-wiel heftruck maakt veilig en efficiënt werken in krappe ruimtes of drukke gebieden mogelijk. Deze bestuurdersvriendelijke truck is geschikt voor een breed scala aan lichte tot middelzware toepassingen. Door zijn afmetingen en flexibiliteit is hij ideaal voor fabrieken, magazijnen en winkels, zonder in te leveren op veiligheid, betrouwbaarheid of comfort.

“Er is momenteel veel vraag naar elektrische vorkheftrucks, met veel verschillende eisen van onze klanten, afhankelijk van de ladingen die worden verwerkt, de werkomgeving en de juiste energieoplossingen.
Of het nu gaat om onze recente Traigo80 trucks waarmee klanten echt kunnen overstappen op elektrische aandrijving. Of onze nieuwe compacte Traigo24-modellen die het klanten met incidenteel gebruik in compacte toepassingen gemakkelijk maken. We zijn in staat om aan elke behoefte te voldoen", zegt Jose Maria Gener, Vice President Sales & Marketing bij Toyota Material Handling Europe.

Make it easy met de compacte en wendbare Traigo24

Ondanks de compactheid van de Traigo24 voelt de bestuurder zich comfortabel dankzij tal van ergonomische voorzieningen. Het geïntegreerde display biedt belangrijke operationele informatie binnen handbereik, zoals de hefhoogte, het gewicht van de lading en de mastpositie. Het herontworpen onderste dashboard helpt ook de efficiëntie te verhogen door een uitstekend zicht naar voren te bieden. Bovendien is er meer beenruimte, dankzij een nieuwe indeling van de pedalen en een kantelbare stuurkolom met positiegeheugen. Bovendien kunnen bestuurders kiezen uit een reeks bedieningselementen die het best bij hun rijstijl passen: minihendels, een multifunctionele bedieningseenheid of de standaardhendels aan bestuurderszijde. Alle bovenstaande kenmerken dragen bij tot een hogere productiviteit en efficiëntie en verhogen tegelijkertijd de veiligheid.

Energie-efficiënte stroom

De 24-volt elektrische reeks is verkrijgbaar met lithium-ion batterijen en loodzuur batterijen. Er is keuze uit verschillende energiepakketten, gebaseerd op lithium-ion batterijoplossingen met hoge dichtheid van Toyota Material Handling. Dit maakt een maximale energie-efficiëntie mogelijk, terwijl de CO2-uitstoot en de energiekosten worden beperkt. Het concept stelt klanten in staat de optimale combinatie van batterij en lader te berekenen die past bij de werkpatronen, rekening houdend met de bedrijfstijden en geplande pauzes.

Veiligheid staat voorop

De Toyota Traigo24 zal beschikbaar zijn als een connected smart truck, waarmee klanten hun activiteiten op het vlak van veiligheid, productiviteit en kostenefficiëntie kunnen controleren en verbeteren. Enkele functies die beschikbaar zijn met I_Site zijn: pincode/Smart Access, waarbij alleen chauffeurs met een pincode of Smart card toestemming krijgen om de truck te activeren. Een andere I_Site-functie die als optie beschikbaar is, is de pre-operationele check, waardoor bestuurders de vorkheftruck pas kunnen starten na het beantwoorden van een reeks vragen die garanderen dat de truck betrouwbaar en veilig te bedienen is.

Alle Traigo24 elektrische heftrucks zijn standaard uitgerust met Toyota's unieke System of Active Stability (SAS) dat een uitstekende stabiliteit van de vorkheftruck garandeert door de bestuurder en de lading te beschermen tijdens het rijden, draaien en heffen.

Verbeter uw operaties verder

Dit nieuwe model biedt ook een reeks opties om de productiviteit en efficiëntie in intern transport te verbeteren. Er zijn twee nieuwe masten toegevoegd aan het nieuwe Traigo24-model, de FV- en FSV-masten. Beiden verbeteren het zicht op de vorkpunten voor een hogere productiviteit, maar ook het manoeuvreren in werkomgevingen met lage plafonds mogelijk maken, wat een mooie aanvulling is op de compactheid van de truck.
Bovendien zijn krachtige LED-lampen voor en achter nu verkrijgbaar als optie op deze nieuwe elektrische vorkheftruck, wat garant staat voor veiliger werken in donkere omgevingen.

Maak het u gemakkelijk met de Toyota Traigo24, de nieuwe elektrische vorkheftruck, een bundeling van eenvoud, compact ontwerp, eenvoudige bediening en uitstekend zicht, voor veilig en efficiënt werken.

Ontdek de nieuwe Traigo24 >

Neem voor meer informatie contact met ons op

 

Neem contact op
Wis alles