Toyota Material Handling Europe bekroond met EcoVadis Platinum medaille voor 4e opeenvolgende jaar

Met een score van 79 op 100 behoort Toyota Material Handling Europe tot de top 1% van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven. Het behalen van dit resultaat voor het vierde opeenvolgende jaar is echt een uitstekende prestatie. Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan het maken van de Business Sustainability Risk and Performance Index van EcoVadis of aan het behalen van goede duurzaamheidsbeoordelingen in het algemeen. Daarom wordt het ieder jaar moeilijker om bij te blijven en snel genoeg te versnellen om bij de top 1% te blijven horen.

"We konden aan de algemene scores zien dat Toyota Material Handling Europe nog betere resultaten heeft behaald dan vorig jaar. Toch is het niet vanzelfsprekend dat wij als organisatie het Platinum-niveau krijgen", zegt Carina Strömberg, senior HR (Human Resources) Specialist en toegewijd Sustainability Champion.

Niet alleen EcoVadis heeft zijn verwachtingen van het duurzaamheidswerk van Toyota Material Handling Europe verhoogd. Ook de klanten hebben dat gedaan. In feite moet de hele toeleveringsketen onder de loep worden genomen om de impact van een bedrijf op het milieu en de maatschappij te kunnen controleren. Van leveranciers tot fabrieken, van lokale kantoren tot de aftermarket.

"Kaizen en Challenge zijn twee van Toyota's kernwaarden en we richten ons continu op de dingen die kunnen worden verbeterd," zegt José Maria Gener, Vice President Sales & Marketing bij Toyota Material Handling Europe, "Maar als je een rating als deze krijgt, is het goed om wat afstand te nemen en na te denken over hoe fijn het is om te werken voor een bedrijf dat in de top 1% staat als het gaat om belangrijke zaken als milieu, veilige & gezonde werkomstandigheden, mensenrechten en ethiek."

EcoVadis is 's werelds meest vertrouwde leverancier van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen. De op bewijzen gebaseerde erkenning van EcoVadis bewijst dat Toyota Material Handling Europe vooruitgang blijft boeken in haar duurzaamheidsdoelstellingen op lange termijn.

 

> Meer over de duurzaamheidsaanpak

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Wis alles