TMH locatie voor Oranjebal 2019

Het tweejaarlijkse Oranjebal in Ede is een initiatief van de Ronde Tafel 78 uit Ede. Op 26 april wordt ons pand omgetoverd tot een prachtige galalocatie waar vele ondernemers en hun relaties een geweldige feestavond zullen meemaken.

Goed doel centraal

Het Oranjebal ondersteunt altijd een goed doel. Dit keer is gekozen voor het mentorproject ‘Laten we Welzijn’. Dit mentorproject is onderdeel van Netwerk Dien je Stad. Opgezet door jongeren voor jongeren, die een stapje verder willen komen en daarbij iemand nodig hebben die er voor hen is. Het mentorproject wordt voornamelijk gedraaid op de inzet van de vele vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten voor een mooier en liever Ede. Een geweldig initiatief voor kwetsbare jongeren. Met iedere € 1.100 opbrengst kan ‘Laten we Welzijn’ één extra mentorproject opstarten. De feestavond staat dan ook volledig in het teken van het ophalen van zoveel mogelijk geld voor dit goede doel. 

Bijdrage Toyota Material Handling

Toyota Material Handling heeft zich dit jaar als hoofdsponsor verbonden aan het Oranjebal. Naast het hoofdsponsorschap stellen we ook ons pand beschikbaar als locatie van het bal. Het is een unieke mogelijkheid om op deze wijze ons steentje bij te dragen aan een goed doel. Ondernemers uit Ede en omgeving maken gelijk kennis met onze producten en ervaringen. 

Naar de Oranjebal website
Wis alles