#WeDeliverForYou : Hoe Toyota Material Handling de emissiereductie tijdens Parijs 2024 ondersteunt - en inzicht geeft in logistieke operaties na de Spelen

• Minder dan een jaar te gaan tot de start van Parijs 2024 • Elektrificatiestrategie ter ondersteuning van het algemene doel van 50% minder uitstoot vergeleken met Tokio 2020. Communicatieplan zal inzicht geven in de vitale rol van aanvoer en verplaatsing van goederen in heel Europa.

Toyota Material Handling Europe is de officiële partner voor intern transportmaterieel tijdens de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024. Dankzij de nauwe samenwerking met Toyota Motor Europe - en met minder dan een jaar te gaan - zijn we nu in staat om inzicht te geven in hoe Toyota Material Handling Europe de belofte zal gaan ondersteunen dat Parijs 2024 50% minder CO2 zal uitstoten dan voorgaande spelen.

Een belangrijk onderdeel van het plan is het exclusieve gebruik van elektrisch aangedreven trucks om de CO2-uitstoot voor alle goederenbewegingen te minimaliseren. Het is een uitdagende taak om apparatuur, eten en drinken te leveren aan meer dan 15.000 atleten en 15 miljoen bezoekers. De machines van Toyota worden aangedreven door de nieuwste lithium-ion batterijen van het bedrijf.

Mark Peters, Marketing Director van het bedrijf, legt uit: "We zien de Spelen als een perfecte gelegenheid om de geavanceerde technologieën te laten zien die vandaag de dag beschikbaar zijn voor naadloze en moeiteloze verplaatsing van goederen. Dit omvat niet alleen de nieuwste en schoonste energieoplossingen, maar ook het gebruik van connectiviteit om te monitoren hoe trucks worden gebruikt tijdens de Spelen. Dit levert waardevolle gegevens op die gebruikt kunnen worden als benchmark voor toekomstige projecten. We meten en documenteren ook de precieze uitstoot die ons materieel genereert om een basis te leggen voor toekomstige evenementen. Het maakt deel uit van onze kernfilosofie dat je moet meten om te kunnen verbeteren."

Toyota Material Handling heeft ook een communicatieprogramma aangekondigd dat in de maanden voorafgaand aan en tijdens de Spelen zal worden uitgevoerd. Peters vervolgt: "De logistieke industrie speelt een vitale rol op de achtergrond van ieders leven. Als je alleen al kijkt naar de levering van dagelijkse benodigdheden zoals eten, drinken en medicijnen voor meer dan 750 miljoen mensen in Europa, dan is de taak enorm. Tel daar alles bij op wat consumenten nodig hebben, gebruiken en dragen. Dit proces gaat door - 24/7 - en is in veel opzichten onzichtbaar voor de meeste mensen. Tegelijkertijd maakt onze industrie enorme stappen voorwaarts in het gebruik van steeds efficiëntere methodes en technologieën, een beter gebruik van energie en mensen, en de introductie van opwindende nieuwe geautomatiseerde oplossingen. De komende maanden willen we onze samenwerking met de Olympische en Paralympische Spelen gebruiken als platform om zoveel mogelijk mensen inzicht te geven in de wereld van intern transport."

Toyota Material Handling Europe zal vele fascinerende feiten en cijfers met betrekking tot logistieke activiteiten delen, evenals inzichten in de geavanceerde technologieën die momenteel worden ingezet in de industrie. Hun doel is niet alleen om consumenten gerust te stellen dat er grote stappen worden gezet om de impact op het milieu te verminderen, maar ook om getalenteerde mensen aan te trekken door mogelijkheden in de sector te onthullen.

Een ander initiatief in verband met de Spelen is Toyota's 'Start Your Impossible'-programma dat werknemers moet aanmoedigen om deel te nemen aan activiteiten en uitdagingen in de maanden voorafgaand aan het evenement, waaronder lokale gemeenschapsprojecten. De best presterende medewerkers winnen kaartjes voor de Paralympics. Er zijn ook plannen om 55 vrijwilligers de Spelen te laten ondersteunen.

Het moederbedrijf van Toyota Material Handling Europe, Toyota Industries Corporation, maakt deel uit van de Toyota Group. Toyota is sinds 2015 lid van het Olympisch Partnerprogramma (TOP) en Toyota Motor Corporation levert sindsdien mobiliteitsoplossingen en -diensten voor de Spelen.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Wis alles