Organisatie Toyota Material Handling

Uw partner voor intern transport

Toyota Material Handling in Nederland is ontstaan in 2007 door de integratie van BT Nederland en Toyota Industrial Equipment Nederland. Een organisatie met uitgebreide ervaring in intern transport. Al tientallen jaren zijn zowel BT als Toyota toonaangevende merken wat betreft kwaliteit, innovatie en service.

Toyota Material Handling Nederland

Uw partner voor intern transport

Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota en BT hebben wij de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt. Wij denken ook met u mee op het gebied van service en zakelijke oplossingen. Wij luisteren aandacht naar uw individuele behoefte met betrekking tot service contracten, rental oplossingen, ocassions en Toyota I_Site.

Het Nederlandse hoofdkantoor is centraal gelegen in Ede. De verkoop-, verhuur- en serviceactiviteiten voor de merken BT en Toyota verlopen via de eigen, landelijk opererende, organisatie van Toyota Material Handling Nederland en via een netwerk van regionale dealers.

Volledige dekking

Het netwerk van Toyota Material Handling strekt zich uit over ruim 30 Europese landen, met meer dan 4.500 mobiele servicemonteurs. 

Waar u zich ook in Europa bevindt, u kunt ons altijd lokaal bereiken dankzij onze uitgebreide spreiding. U kunt rekenen op de stabiliteit support van een wereldwijde organisatie.

Over TPS Toyota Material Handling
Toyota Productie Systeem

Toyota Productie Systeem - een solide basis voor kwaliteit in ons productieproces. Het omvat een reeks gemeenschappelijke waarden, kennis en procedures, beter bekend als The Toyota Way.

Lees meer over TPS

Toyota Service Concept
Toyota Service Concept

Het Toyota Service Concept  (TSC) is uniek binnen onze sector en een doorvertaling van de TPS-filosofie in onze serviceactiviteiten. Toyota Service Concept - de beste keus voor jaren. 

Lees meer over TSC

Wis alles