We gebruiken cookies om de werking van onze site te verbeteren voor de gebruiker. OK

Ontdek onze lean visie voor een duurzame toekomst

De invloed van A.I. op de logistiek

Lean logistics en een continue stroom is een behoorlijke uitdaging. Onze oplossing? Teamwork tussen trucks dankzij kunstmatige intelligentie: de juiste truck op het juiste moment. Voor een maximale operatie met extreme optimalisatie, en geen verspilling in energie, tijd en ruimte als resultaat.

Material Handling met de kennis van Toyota

Lean ideeën toepassen op logistiek

 • Werken met onze betrokkenen aan de recentste trends
 • Antwoorden geven
 • Volledige servicehistoriek

Onze ideeën volgens Logiconomi zetten ons ertoe aan vragen te stellen en de juiste
antwoorden te vinden – samenwerken met klanten en andere vooruitstrevende bedrijven om toekomstige behoeften te identificeren en services te vinden die aan deze eisen voldoen.

Smart trucks

Maak uw trucks intelligent met onze bekroonde I_Site

 • Prestaties van trucks en bestuurders opvolgen
 • Veiligheid verbeteren
 • Kosten verlagen

Onze aanpak om uw activiteiten voor materiaaltransport veiliger en efficiënter te maken. Trucks van Toyota worden verbonden via Toyota I_Site-technologie, wat intelligente trucks oplevert die u inzichten geven in de manier waarop u uw activiteiten zo efficiënt mogelijk kunt beheren.

 

Toyota I-site

Automatisering

Aan de slag met eenvoudige automatisering

U kunt uw activiteiten nu op een eenvoudige en kostenbesparende manier automatiseren met de Autopilot TAE050, de nieuwe geautomatiseerde wagen met geleiding van
Toyota Material Handling. Deze oplossing zonder vorken is eenvoudig te installeren en volgt de route van een magneetstrook op de grond en de commando's van vloermarkeringen.

Wilt u graag meer weten over geautomatiseerde trucks klik dan op de button hieronder. >

Geautomatiseerde trucks

Switch to semi-automated solutions

Als u orderpickactiviteiten in uw magazijn wilt optimaliseren, bieden we op afstand bedienbare orderverzamelaars aan. Onze 1,2 & 2.5 ton orderpickers op laag niveau zijn beschikbaar als een semi-geautomatiseerde optie met afstandsbediening (t-mote) voor 20% meer productiviteit, een veiliger magazijn en minder vermoeide operators.

Ontdek onze orderpicker range >

Geautomatiseerde trucks in fabriek

Omschakelen naar geautomatiseerde oplossingen

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en uw magazijn gedeeltelijk of volledig te automatiseren? We hebben een uitstekend palmares van oplossingen over heel Europa. U kunt steeds vertrouwen op een sterk lokaal team met ondersteuning van ons team experts in ons centrum voor logistieke oplossingen in Göteborg, de draaischijf voor automatisering in Europa.

Toyota and Vanderlande offering full automated solutions

Volautomatische oplossingen door Vanderlande

Dankzij ons zusterbedrijf Vanderlande zijn we ook in staat om een breed scala aan geïntegreerde volledige automatische oplossingen (innovatieve systemen, intelligente software en levenscyclusdiensten) aan te bieden om snelle, betrouwbare en efficiënte technologie in uw activiteiten te implementeren. Meer informatie via Vanderlande >

Duurzame oplossingen

Twee mannen aan het praten

Hoe kan Toyota mij helpen?

 • De veiligheid van mijn activiteiten verbeteren
 • Mijn invloed op het milieu beperken
 • Mijn activiteiten efficiënter maken

Lees meer over veiligheid

Energie oplossingen

 • Een ruim aanbod aan elektrische en verbrandingstrucks
 • Lithium-ion: een complete range met Toyota lihtium-ion batterijen
 • Brandstofcel en waterstof: De toekomst begint nu

Ontdek de lithium-ion range >

Telematica oplossingen

T-ONE: Intelligent automation software from Toyota

T-ONE is de intelligente software die communiceert met de Toyota Autopilot trucks en uw bestaande infrastructuur zoals magazijnbeheersystemen, goederenidentificatie en ander material handling materieel. De software optimaliseert het gebruik van de resources inhet magazijn en biedt flexibiliteit, een soepele integratie en een continue stroom aan activiteiten.

Navigatieoplossingen

Om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren kunnen we RFID-technologie gebruiken in uw magazijn, zodat commando's naar uw trucks kunnen worden gestuurd. Dat is erg nuttig bij diverse niveaus van automatisering, waar informatie over de omgeving naar de geautomatiseerde trucks kan worden gestuurd. Navigatieoplossingen vormen in principe de communicatie tussen uw magazijn en de truck, zoals de indicatie van het einde van de stelling of de locatie in het gangpad.

Misschien ook interessant

Onze Logiconomi aanpak

Our Logiconomi approach

Een vooruitstrevende aanpak van het ontwikkeling van efficiënte logistieke processen, op basis van de lean denkwijze, innovatie en teamwork.

Lees meer >
Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >
Close up on SAS logo on truck

System of Active Stability

Toyota SAS, System of Active Stability is een unieke functie die stilstand tot een minimum beperkt en de productiviteit maximaliseert.

Lees meer >
Lithium-ion heftrucks

lithium-ion batterij

Het is bewezen dat lithium-ion batterijen 30% energie-efficiënter zijn dan loodzuurbatterijen en de CO2-emissies aanzienlijk verminderen.

Lees meer >