Zware heftrucks, ruwterrein heftrucks en terminal trekkers

Samen met dochteronderneming Vitesse Vorkheftrucks biedt Toyota Material Handling Nederland (TMHNL) de mogelijkheid om zware heftrucks, ruwterrein heftrucks en terminal trekkers te huren. Vitesse is sinds 1961 een ervaren en stabiele partner binnen de dynamische verhuurbranche.

Zware heftrucks

‘Een maatje meer heffen’ noemen we het ook wel: heftrucks met capaciteiten tot 32 ton

Tot en met 8 ton is er in het verhuurgamma van TMHNL een oplossing te vinden. Moet het zwaarder dan komt de huurvloot van Vitesse Vorkheftrucks in beeld. Goed onderhouden, betrouwbare machines die snel geleverd worden.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare modellen

Ruwterrein heftrucks

Voor verplaatsing van lasten over (onverhard) moeilijk begaanbaar terrein zijn ruw terrein heftrucks de ideale oplossing. De luchtbanden, grote bodemvrijheid en comfortabele en door ruim zicht veilige cabine maken deze machines tot een graag geziene ‘gast’ op menig festivalterrein en bouwplaats. Maar ook voor andere lasten dan hekwerk of bakstenen draaien deze machines hun hand niet om. En is uw terrein wat minder ‘ruw’ dan kunnen deze machines ook uitgevoerd worden met zogenaamde ‘grasbanden’.

Klik hier voor een overzicht van beschikbare modellen

Terminal trekkers

Steeds vaker een onmisbare schakel in al het werk dat uitgevoerd wordt bij transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Deze trekkers zijn de oplossing voor het aan- en afkoppelen van een trailer, een chassis of een gooseneck en deze, ook in beladen toestand, te verplaatsen over een korte(re) afstand. Een slimmer en efficiënter alternatief voor een vrachtwagen trekker.

Klik hier voor een overzicht van beschikbare modellen
Wis alles