Maak kennis met onze automation medewerkers

Ons advanced logistics team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Onze medewerkers zijn de kracht van ons bedrijf. Wij stellen graag een aantal functies aan je voor.

Application engineer

Wat volgens onze eigen application engineers deze functie zo boeiend maakt, is de directe koppeling tussen toekomstgerichte automatiseringssystemen en het werken met de Autopilots. Dat levert een mooie uitdaging op.

‘Problemen voorkomen is onze drive.’ En dat zegt alles over de houding en motivatie van onze application engineers, die elke uitdaging met grote persoonlijke inzet aangaan.

Bekijk vacatures

Software engineer

Wat volgens onze eigen software engineers deze functie zo boeiend maakt, is de directe invloed die je hebt in de realisatie van een automatiseringsproject. We streven naar perfectie in elke toepassing en daar hebben we veel voor over.

‘Wij maken dingen mogelijk.’ Wij ondersteunen met onze expertise, en proberen problemen te begrijpen en op te lossen. Als onze hulp gewenst is, dan zijn we er.

Bekijk vacatures

Flow controller

Ons team van flow controllers onderhoudt een van de meest indrukwekkende logistieke systemen in Nederland vol met geautomatiseerde technologische hoogstandjes. 

Als flow controller zorg je ervoor dat de logistieke oplossing van onze klant in optimale conditie blijft. Je beheert on-site een van de grootste vloten van onbemande voertuigen van Toyota.

Zoek samen naar de juiste oplossing en laat als flow controller het vooral niet na om verbeteringen voor te stellen.

Bekijk vacatures
Wis alles