SpotMe - Waarschuwingssysteem voor een veiligere werkomgeving

Magazijnen zijn overvolle omgevingen met een hoge doorloop en maar weinig verkeersregels. Om ongevallen in deze omgevingen te voorkomen, hebben we SpotMe ontwikkeld.

Veilig magazijn

Iedereen moet samenwerken om een veilig magazijn te creëren. Vooral heftruckbestuurders en voetgangers moeten op hun omgeving letten. In een drukke omgeving kan het zicht beperkt zijn, met alle risico’s van dien. Met SpotMe proberen we deze risico’s te vermijden. SpotMe kan bestuurders en voetgangers waarschuwen voor mogelijke botsingen.

Hoe werkt SpotMe precies?

In gebieden met een slechte zichtbaarheid, waarschuwt SpotMe bestuurders en voetgangers dat er gevaar is voor een aanrijding. De infrarood richtingsgevoelige sensoren detecteren tijdig de beweging of de aanwezigheid van heftrucks en voetgangers op kruispunten. Wanneer er een potentieel gevaar wordt opgemerkt, activeert de SpotMe waarschuwingseenheid een knipperend licht.

 

SpotMe module

Welke voordelen biedt SpotMe nog meer?

  • Veiligheid: de knipperende ledlampen kunnen ongevallen veel efficiënter voorkomen dan zwaailampen of andere soorten waarschuwingslampen.
  • Energiezuinigheid: er zijn minder noodstoppen nodig, wat energiezuiniger is en leidt tot beter rijgedrag. Bovendien neemt het risico op verlies van lading daardoor af en blijft uw heftruck beter functioneren.
  • Flexibiliteit: SpotMe kan flexibel worden gebruikt op kruispunten, in dode hoeken, bij deuren en uitgangen, enzovoorts. Het waarschuwingssysteem kan worden aangesloten op een zelfstandige accu of op netstroom.

Het SpotMe-systeem kan gemakkelijk worden geïnstalleerd

U kunt het zelf installeren of de installatie laten uitvoeren door onze monteurs! De apparaten worden eenvoudig bevestigd aan de muur; er hoeft dus niets te worden geïnstalleerd in uw voertuigen. De batterij van de sensor gaat bovendien tot wel 3 jaar mee.

Ook interessant

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Close up on SAS logo on truck

System of Active Stability

Toyota SAS, System of Active Stability is een unieke functie die stilstand tot een minimum beperkt en de productiviteit maximaliseert.

Lees meer >

Retail en magazijn

Retail en magazijn

We kunnen u ondersteuning bieden om het aantal transportbewegingen te minimaliseren en de snelheid van ontvangst van de goederen tot de uiteindelijke levering te maximaliseren.

Lees meer >

Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

Wis alles