Toyota trucks en oplossingen voor retail, warehouse en magazijnen

Onze trucks en oplossingen worden in vrijwel alle sectoren en omgevingen gebruikt. Retail- en warehouse omgevingen zijn sectoren waar snelheid en efficiëntie van essentieel belang zijn. Onze missie is om u te ondersteunen bij het minimaliseren van het aantal transportbewegingen en het maximaliseren van de snelheid van de goederenontvangst tot aan het uiteindelijke leveringspunt.

Beschikbare oplossingen

Twee mannen die BT Reflex rijden

High-performance reachtrucks

 • Toonaangevende reachtrucks
 • Beste zicht
 • Hefhoogtes tot 13m 

De BT Reflex R- serie is ontworpen om zware ladingen te heffen op grote hefhoogtes en voor snel en vlot heffen en dalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de uitstekende stabiliteit en Transitional Lift Control  Het open bestuurderscompartiment, het transparante dak en de mast zijn ontworpen om uitstekend zicht op de lading te bieden en topprestaties te leveren op hoogte. De ervaring van de bestuurder wordt nog verbeterd door de verstelbare vloer, stoel en bedieningselementen. 

Driver on a BT Option packing goods

Toonaangevende (semi-automatische) orderpickers

 • Vorkhoogte tot 3.5 m
 • Laag en hoog niveau orderverzameltrucks
 • Ook beschikbaar met afstandsbediening 

De BT Optio orderverzameltruck-serie is ontworpen voor orderpicken op alle hoogtes: vanaf het eerste niveau naar een hoger niveau tot 12 meter. Ontworpen voor het eenvoudig op- en afstappen en een uitstekende bestuurderscomfort, zelfs in krappe ruimtes. Laag niveau orderpickers zijn ook beschikbaar met op afstand bedienbare besturing voor maximale efficiëntie.

Manager gebruikt I_Site

I_Site vlootmanagement voor de controle over uw truckvloot

 • Optimaliseer het gebruik van uw vloot 
 • Ondersteuning van de veiligheidscultuur
 • Meer dan 40.000 units in bedrijf 


Met I_Site zorgt u ervoor dat uw activiteiten soepel verlopen. Operators doorlopen een pre-operationele controle voor aanvang en zodra er iets gebeurt wordt u direct op de hoogte gebracht. Ontdek de vele voordelen van onze bekroonde I_Site oplossing

Toyota servicemonteur

Full-service onderhoud voor maximale inzet

 • Vaste service monteur on site voor maximale ondersteuning
 • In staat om uw gehele truckvloot (alle merken) te onderhouden
 • Service volgens de principes van het Toyota Productie Systeem 

Minimaliseer stilstand, risico's en kosten en maximaliseer de veiligheid zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Tevreden klanten zijn onze prioriteit. Service die aan uw verwachtingen voldoet op het moment wanneer u ons nodig heeft.

Ook interessant

Specialist bekijkt I_Site

I_Site Vlootmanagement

I_Site verbindt uw truckvloot, verzamelt gegevens en geeft u een overzicht van wat er gebeurt. I_Site biedt inzicht in hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Lees meer >

BT Optio orderpickers

Ons productassortiment

Bekijk ons volledige assortiment vorkheftrucks, inclusief reachtrucks en orderverzamelaars.

Lees meer >

Heftruck huren

Huur een heftruck

Wist u dat u onze magazijn- en heftrucks ook kunt huren? Ontdek onze mogelijkheden en ontdek welke situatie het beste bij uw organisatie past.

Lees meer >

Toyota Production system

Toyota Productie systeem

Het Toyota Productie Systeem (TPS) is een lean manufacturing systeem waarin teamleden duidelijk afgelijnde verantwoordelijkheden hebben.

Lees meer >

Wis alles