Past een trekker bij uw activiteiten?

Verplaatst uw magazijn steeds meer producten en materiaal? Dan kan het nodig zijn om het intern transport opnieuw te bekijken om deze grotere doorvoercapaciteit te bereiken en tegelijkertijd de veiligheid te handhaven. Een oplossing zou kunnen zijn om "vorkloos" te gaan werken. Door uzelf deze 6 vragen te stellen kunt u erachter komen of een industriële trekker de efficiëntie in uw bedrijf kan verbeteren.

Behandelt u voorwerpen in plaats van pallets?

 

Item afhandeling

In de wereld van productie, waar 'lean just-in-time'-principes vereisen dat de juiste onderdelen op exact het juiste moment in het productieproces samenkomen om een soepele orderverwerking te garanderen, is het beheer van items van cruciaal belang om overmatige voorraad gedurende het hele proces te voorkomen. In de e-commercebranche, waar individuele producten voor eindklanten worden geselecteerd en tijdens het orderpicken worden gesorteerd, zijn efficiënte oplossingen nodig om de goederenstroom te optimaliseren. Het verplaatsen van artikelen is een alledaagse taak, vooral bij het hanteren van rolcontainers.

In dit scenario bieden meelopende trekkers, zoals de Toyota Tracto W-serie, een uitstekende oplossing om de ergonomie te verbeteren en de veiligheid te waarborgen in vergelijking met handmatig vervoer van goederen. Over het algemeen vormen meelopende trekkers een voordelig alternatief voor traditionele vorkheftrucks bij het hanteren van afzonderlijke items. Ze zijn veilig, gemakkelijk te besturen en ideaal voor het vervoeren van pallets en het verzamelen van individuele items. Kies voor efficiënte artikelbehandeling met onze meelopende trekkers.

Moet u meerdere ladingen tegelijk verplaatsen?

 

Efficiënte industriële trekkers

Een elektrische industriële trekker met een trein van aanhangers geeft u een grote flexibiliteit in het soort goederen dat u kunt vervoeren. Er is een grote verscheidenheid aan ladingdragers waaruit u kunt kiezen om een sleeptrein samen te stellen. Zo kunt u verschillende ladinggroottes hanteren, laden vanaf één of beide zijden, goederen verplaatsen via pallets, dozen of andere ladingdragers. Elektrische industriële trekkers maken een efficiënt gebruik van mankracht mogelijk en maximaliseren de toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

 

Ontdek onze industriële trekkers

Streeft u naar LEAN productie?

 

Just-in-time levering

Het idee achter vorkvrije handling is het aanvullen van materiaal naarmate het wordt gebruikt, in plaats van overtollig materiaal op de productievloer te houden. Elektrische industriële trekkers zoals de Toyota Tracto TSE kunnen worden gebruikt voor zogenaamde 'milk runs', een doorlopende route die trekkers volgen rond de fabriek met stops op aangewezen punten, waar ze trailers of goederen afzetten of ophalen. Elektrische trekkers zijn zeer nuttig als uw activiteiten JIT- (Just In Time) en Kanban-processen toepassen. Dit geeft u een lager risico op bottlenecks, met meer flexibiliteit en een LEAN manier van werken.

 

Elektrische trekkers ondersteunen een efficiënte stroom; er zijn minder mensen nodig om dezelfde hoeveelheid goederen te verplaatsen, en minder materieel op de werkvloer leidt tot een veiligere werkomgeving en minder incidenten.

Toyota Lean Academy

Verwachten uw klanten een hoge mate van flexibiliteit bij de groei van e-commerce?

 

Geoptimaliseerde orderpicking

In het tijdperk van groeiende e-commerce is de vraag naar razendsnelle leveringen van cruciaal belang voor klanttevredenheid. Het efficiënt verzamelen van enkele of meerdere orders dient dan ook snel en moeiteloos te verlopen.

Onze speciale elektrische trekker- en trolleyoplossingen, voorzien van op maat gemaakte legborden, kunnen uw e-commerce orderverzamelprocessen aanzienlijk verbeteren. Deze elektrische industriële trekkers bieden niet alleen uitkomst bij het verzamelen van orders, maar zijn tevens uitermate geschikt voor het snel aanvullen van voorraden. Ze bieden de benodigde flexibiliteit om zowel grote als kleine voorraadartikelen naar verschillende locaties te vervoeren. Zo kunt u voldoen aan de hoge verwachtingen van uw klanten op het gebied van snelle leveringen.

 

Neem contact met ons op

Staan veiligheid en comfort voor de bestuurder hoog op uw prioriteitenlijst?

Veilig gebruik

In een vorkvrije operatie hebben bestuurders een duidelijk zicht vanaf de bestuurdersplaats van de elektrische industriële trekker. Deze trekkers trekken ladingdragers achter zich aan en bewegen uitsluitend voorwaarts, wat aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van zichtbaarheid en communicatie met andere bestuurders van elektrische industriële trekkers.

Met name op drukke locaties zoals luchthavens is een uitstekend zicht en veiligheid van cruciaal belang. Bovendien voorzien elektrische industriële trekkers met bestuurderszitplaats, zoals onze Simai-reeks met volledig gesloten cabines, bestuurders van een comfortabele werkruimte, zelfs tijdens lange ritten in alle weersomstandigheden.

De overstap van vorkheftrucks naar een vorkvrije faciliteit vertegenwoordigt een aanzienlijke verandering. Daarom is het essentieel om uw medewerkers grondig te informeren over de wijze waarop zij goederen zullen verplaatsen en met de trekkers zullen omgaan.

 

Ontdek onze industriële trekkers

Overweegt u automatisering in uw magazijn?

 

Repetitieve last handelingen

Automatisering optimaliseert de goederenstroom en beperkt schade, tijd en kosten tot een minimum. Werknemers komen beschikbaar voor complexere taken in plaats van repetitieve processen. Door uw goederenbehandeling te automatiseren, kunt u gemakkelijker just-in-time werken en een LEAN goederenbehandelingsaanpak hanteren.

 

Geautomatiseerde elektrische trekkers kunnen repetitief transport overnemen en de goederen nauwkeurig en veilig op het aangewezen station afleveren. Een goede manier is om te beginnen met standaard trekkers en wanneer de operatie is geoptimaliseerd, kunt u overschakelen op een half- of volautomatische oplossing.

Hoe Toyota het automatisch trekken heeft geïmplementeerd
Wis alles