Maak de juiste keuze voor een pompwagen

De beste palletwagen ooit!

De BT Lifters van Toyota vormen een kosteneffectieve, innovatieve en betrouwbare material handling-oplossing.De handpalletwagens zijn geheel naar wens af te stemmen op iedere toepassing. Dit maakt de trucks geschikt voor een breed scala aan interne transporttoepassingen, zoals horizontaal transport, orderverzamelen, laden / lossen en stapelen. Onze duurzame palletwagens, die ontwikkeld zijn op basis van gebruiksvriendelijkheid, maken veilige en efficiënte verplaatsing van goederen mogelijk met een minimale inspanning. Het complete BT Lifter assortiment handpalletwagens en stapelaars is gebouwd volgens drie kernwaarden: duurzaamheid, eenvoud en milieu. De BT Lifter is al meer dan 60 jaar de standaard op het gebied van kracht en prestaties.

 

Bekijk de BT Lifter

We begeleiden u door het handpalletwagen assortiment

67% minder inspanning!

De BT Pro Lifter palletwagen maakt kinderspel van het verplaatsen van zelfs de zwaarste lasten. Door de handmatige bedieningshendel in te schakelen, biedt de stuurarm de hefkracht die nodig is om de lading te kunnen verplaatsen, waardoor 67% minder inspanning van de bestuurder nodig is.

Koop BT Pro Lifter palletwagen

Weeg de last tijdens gebruik

De BT Lifter handpalletwagen met weegschaal is zowel leverbaar met een weegschaal voor incidenteel wegen, met een nauwkeurigheid van +/- 20 kg, als met een echte weegschaal die ladingen zelfs tijdens transport nauwkeuring kan wegen. Een optionele printer maakt documentatie op het weegpunt mogelijk.

Koop palletwagen met weegschaal

Schaarhefwagens

Met een hefhoogte van 800 mm kunnen ladingen met de BT High Lifter modellen niet alleen snel en eenvoudig worden verplaatst, maar kunnen ladingen ook tot een comfortabele hoogte worden opgeheven voor een gemakkelijke verplaatsing van de last, of voor gebruik als een in hoogte verstelbare werktafel. Modellen met elektrische heffing en roestvrijstalen structuur / fotoceltechnologie zijn ook leverbaar.

Koop BT High Lifter schaarhefwagen

Voor natte / corrosieve / hygiënische omgevingen

De BT Lifter palletwagen LHM200ST is gemaakt van duurzaam, hoogwaardig roestvrijstaal en is daarom perfect voor gebruik in corrosieve omgevingen en voor toepassingen die een strenge hygiene vereisen. De gegalvaniseerde BT Lifter palletwagen LHM230G kan worden gebruikt in semi-natte omgevingen.

Koop roestvrij stalen of gegalvaniseerde BT Lifter palletwagen

Werk in stilte

Met een geluidsniveau van minder dan 60 dB, is de BT Silent palletwagen de ideale oplossing voor leveringen 's morgens vroeg of 's avonds laat in woongebieden. De LHM230SI draagt sinds 2012 het Quiet Mark-label en is PIEK-gecertificeerd.

Koop BT Lifter stille palletwagen

Verlaagde vorkhoogte

De verlaagde palletwagen heeft een vorkhoogte van 75 mm, ideaal voor toepassingen waarvoor pallets en lastdragers met kleinere inrijhoogten worden gebruikt, om de beschikbare ruimte te maximaliseren, zowel met dubbele als enkele vorken.

Koop verlaagde palletwagen

Slechts 2 pompslagen!

BT Lifter palletwagens zijn leverbaar met 'Quik Lift-systeem', waardoor de lading met slechts twee slagen van de pompeenheid omhoog kan worden gebracht. De BT Pro Lifter met starthulp is ook leverbaar als Quick lift model.

Koop BT Quick Lifter

12 reden om BT Lifter te kopen

12 redenen voor BT Lifter

Ontdek hier hoe u de productiviteit verhoogd en kosten verlaagd op de lange termijn met onze BT Lifter handpallettruck.

Ontdek alle voordelen

Bt Lifter serie

Bestand tegen tand des tijds

De BT Lifter pompwagens van Toyota Material Handling bieden een kosten-efficiënte en betrouwbare oplossing voor het hanteren van de meest uiteenlopende goederen. 

Ontdek de BT Lifter serie

BT Levio serie

Elektrische pallettrucks

Onze BT Levio elektrische meeloop pallettrucks en pallettrucks met (opklapbaar) platform, zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen met variërende capaciteiten. 

Ontdek de BT Levio serie

Klantenservice Toyota Material Handling

Heeft u hulp nodig?

Neem dan contact met ons op. U kunt met een medewerker chatten, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Naar de contactpagina

Wis alles