Meer opslaan en meer besparen met de shuttles van Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Europe introduceert nieuwe shuttle-oplossingen op de Europese markt. De geautomatiseerde palletdragers Toyota Radioshuttle en Toyota Autoshuttle rijden snel, veilig en zonder goederen te beschadigen in speciale stellingconstructies van Toyota. Deze opslagsystemen met hoge dichtheid kunnen tot 80% van elk magazijnvolume benutten. Dit betekent meer opslagruimte en een snellere doorloop.

Met de nieuwste telg in de shuttle-familie, de Autoshuttle, breidt Toyota zijn aanbod van gangpadvrije opslagsystemen uit. De shuttle kan palletgoederen tot 1500 kg snel, veilig en efficiënt opslaan en ophalen. De nieuwe verbeterde Toyota Radioshuttle kan tot 1800 kg verplaatsen en is verkrijgbaar met het vlootbeheersysteem van Toyota en lithium-ionbatterijen die meer dan 16 uur meegaan. Beide shuttles leiden tot een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en de kostenefficiëntie, vooral in dure omgevingen zoals koelhuizen. Shuttles besparen tijd en kosten omdat truckbestuurders minder tijd hoeven te besteden aan het behandelen van pallets en trucks efficiënter kunnen worden ingezet. Het is ook een flexibel systeem dat compatibel is met de FIFO- en LIFO-workflow en dus ideaal voor het opvullen van ongebruikte ruimte boven een laadperron of het creëren van een bufferopslag boven een verzameltunnel.

Ook interessant

Innovatie en technologie

Smart Logistics en Logiconomi bieden u vandaag oplossingen en tonen onze visie voor de toekomst.

Lees meer >

Een autopilot die horizontaal transporteert

Geautomatiseerde trucks

De automatisering van de processen voor materiaaltransport levert voordelen op voor veel bedrijven. 

Lees meer >

Magazijnstellingen

Onze stellingen helpen u om uw business te optimaliseren door onder meer kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. 

Lees meer >

Radioshuttle

BT Radioshuttle

Geïnteresseerd in onze semi-geautomatiseerde lastdrager? De BT Radioshuttle is een snelle lastdrager die in gespecialiseerde stellingen werkt en kan worden bestuurd via afstandsbediening.

Lees meer >

Wis alles