Flexibele oplossingen met magazijnstellingen van Toyota material handling

Met de hulp van Toyota kunt u uw magazijnactiviteiten voortdurend optimaliseren door het juiste type en de juiste configuratie van uw stellingen te combineren met de meest geschikte material handling-apparatuur. Omdat ons uitgebreide aanbod hef- magazijntruck en ons complete stellingaanbod hand in hand gaan, is ieder project op maat gemaakt op het vlak van opslagcapaciteit voor losse items, dozen of gepalletiseerde goederen. Zo kunt u profiteren van maximale ruimtebenutting, een hogere productiviteit, lagere kosten en een verbeterde algehele efficiëntie.

Pallet opslag

Pallets zijn nog steeds de meest gebruikte lastdragers voor goederen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen en maken het mogelijk uw goederen op een efficiënte manier op te bergen. Met het juiste type stellingen kunt u de ruimte in uw magazijn optimaal benutten. Op basis van uw producten en de indeling van uw magazijn geven onze stellingspecialisten u advies en ontwerpen en leveren zij de meest efficiënte oplossing voor palletopslag voor uw bedrijf.

 

 

LCW Groningen breidt magazijn uit met shuttle en verrijdbare stellingen

”Wij hebben verschillende leveranciers benaderd met zeer vergelijkbare aanbiedingen als resultaat, maar de Toyota-oplossing was de meest complete.”

Martijn Heidema, Logistics manager bij LCW

- Mobiele racking
- 2 radioshuttles en shuttle racking
- 2 reachtrucks

Lees het volledige verhaal >

Item opslag

In e-commercebedrijven of andere bedrijven waar de opslag en het verzamelen van items van groot belang is, zijn slimme en flexibele opslagoplossingen nodig. Wij bieden verschillende systemen voor kleine onderdelen en verzamelde goederen die u tijd besparen, de productomzet en opslagcapaciteit optimaliseren, en de ergonomie verbeteren.

Toyota voorziet Natures Menu van tussenverdiepingen en inrijstellingen

”Toyota heeft bewezen voor elk aspect van een intern transport- en opslagproject een complete bedrijfsklare oplossing te kunnen bieden."

Craig Taylor, Managing Director bij Natures Menu

- Conventionele palletstellingsystemen
- Inrijstellingen
- Tussenverdiepingen
- 2 reachtrucks en pallettrucks voor koude opslag

Lees het volledige verhaal >

Totaaloplossingen

De hoeksteen van het magazijn is een goed gepland stellingsysteem dat is geoptimaliseerd voor uw type goederen, de rotatiefrequentie, en de routes en indeling van uw gebouwen om de meest efficiënte goederenstroom te krijgen. Samen met de juiste truck bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen op maat, van standaard statische opslagsystemen tot dynamische stellingoplossingen met hoge dichtheid, zoals de Toyota Radioshuttle of onze mobiele palletstellingen. Alles afhankelijk van uw specifieke situatie en behoeften.

Dit in combinatie met een breed scala aan andere diensten en oplossingen, zoals ons vlootmanagement-systeemons huur- en occasionaanbod, onze automatiserings- en energieoplossingen, stelt ons in staat u van begin tot eind te ondersteunen.

Hulp nodig of een offerte aanvragen?

Wij helpen u graag met de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Optimaal gebruik van Frans Agro's magazijn met Toyota stellingen

Groei zorgde bij tuinspecialist Frans Agro voor een behoefte aan uitbreiding in de vorm van magazijninrichting en stellingen. De verscheidenheid aan producten deed hen kiezen voor inrijstellingen en conventionele palletstellingen.

Lees het volledige verhaal >

Hoe de Toyota Radioshuttle het ruimtegebruik bij Zgonc optimaliseerde

Toyota bood Zgonc een oplossing op basis van semi-automatische shuttles waarmee Zgonc meer dan 4000 pallets kon opslaan met een hogere productiviteit en veiligheid.

Casestudy Zgonc

Interesse? Neem contact met ons op!

Alle ingevulde velden zullen vertrouwelijk worden behandeld, in overeenstemming met onze Privacy Policy.

Wis alles