T-mote draadloze Toyota afstandsbediening

Rijden terwijl u wandelt 

Een kleine, ergonomische en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor uw truck.
T-mote van Toyota verhoogt uw productiviteit 
- tot 15% voor opslag met een hoge picking densiteit.

Lees verder

 

De eenvoudige en ingenieuze oplossing voor rijden met afstandsbediening

De mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke truckafstandsbediening T-mote verbetert de productiviteit. T-mote komt vooral van pas wanneer ophaalpunten zich zeer dicht bij elkaar bevinden en kan de productiviteit met maar liefst 15% verhogen bij zeer intensief orderverzamelen.

 

Vóór de T-mote moesten bestuurders vaak zeer korte afstanden afleggen tussen verschillende locaties – soms niet eens een meter – en voortdurend af- en opstappen om orders te verzamelen en op de truck te laden. Deze manier van werken kost veel tijd en energie, om nog te zwijgen van het negatieve effect dat dit zware werk heeft op het lichaam. Met T-mote behoort dit voorgoed tot het verleden: het optimaliseert het orderverzamelproces en zorgt voor een maximale productiviteit.

Hoe werkt het?

De bestuurder kan de T-mote gebruiken door in te loggen op de truck en hem te koppelen met de kleine, ergonomische afstandsbediening. Al na enkele seconden is de bestuurder klaar om te vertrekken.

De overgang van bediening op de truck naar afstandsbediening gebeurt naadloos. Het display op de truck geeft de status duidelijk aan: afstandsbediening, handmatige bediening, links/rechts-uitlijning, obstakel en laadtoestand. Terwijl de truck in beweging is en de ophaalzijde volgt, blijft de ophaalafstand constant, zodat de bestuurder minder vaak moet op- en afstappen. Het systeem beschikt ook over een slimme scanner om de veiligheid te verbeteren. De scanner brengt de truck automatisch tot stilstand wanneer hij een obstakel detecteert en beperkt zo het risico op ongevallen. Beter gecontroleerd truckgedrag beperkt de onderhoudskosten en resulteert in een maximale levensduur van cruciale onderdelen.

Geschikt voor orderverzamelaars

De T-mote is verkrijgbaar op twee verschillende truckmodellen, de OSE 250 en de OSE 250P, en op korte termijn volgen er meer. In de partsshop zijn extra afstandsbedieningen en oplaadstations verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte van de vloot, het aantal gebruikers en de oplaadbehoeften.  

Afstandsbediening t-mote

Verkrijgbaar in de partsshop

Koop T-mote onderdelen  >>

Wis alles