Toyota introduceert drie gloednieuwe magazijntrucks, gebouwd rondom lithium-ion batterijen

Toyota Material Handling Europe lanceert de volgende generatie instaande elektrische pallettrucks en stapelaars, ontworpen voor het hanteren en stapelen van lasten bij intensieve werkzaamheden. De krachtige modellen bieden een hoge productiviteit en zijn verkrijgbaar met energiezuinige lithium-ion technologie, verbeterde veiligheidsvoorzieningen en een uitstekende ergonomie voor efficiënte werkzaamheden.

De drie nieuwe modellen: Toyota BT Levio LSI200 - 2t instaande elektrische pallettruck, BT Staxio SSI200D - 2t instaande dubbele stapelaar en BT Staxio SSI160LN - 1,6t smalle instaande stapelaar met heffende steunpoten volgen dezelfde modulaire aanpak - het Radical Energy Design (RED) - als het recente design thinking proces van de li-ion aangedreven pallettruck BT Levio LWI160 van Toyota.

De instaande laagheffende pallettrucks en stapelaars zijn opgebouwd rond lithium-ion batterijmodules, die in het chassisframe zijn aangebracht. Dit nieuwe ontwerp, in combinatie met de compacte afmetingen van de modellen en de lithium-ion technologie, draagt bij aan een zeer laag energieverbruik. Al met al bieden deze nieuwe modellen vele voordelen, zoals: betere wendbaarheid, meer inzetbaarheid en efficiëntie tijdens ploegendiensten en een lagere CO2-uitstoot.

Jose Maria Gener, Vice President Sales & Marketing bij Toyota Material Handling Europe verklaart: "We zijn er trots op deze gloednieuwe instapproducten op de markt te brengen, gebouwd rond onze lithium-ion oplossing om toonaangevende ergonomie te leveren en tegelijkertijd het energieverbruik te minimaliseren. Met deze nieuwe productfamilie hebben we een oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar ergonomische, veilige en energie-efficiënte producten die tot doel hebben de productiviteit te verhogen en de operationele kosten te verlagen."

Geschikt voor alle veeleisende toepassingen en omgevingen

Er is ook een reeks verschillende opties beschikbaar voor elke zeer intensieve toepassing bij intern transport: verschillende mastconfiguraties, vorklengtes en vorkbreedtes, e-bar accessoires, enz.
Om u heen gebouwd voor betere prestaties, meer ergonomie, hogere energie-efficiëntie en meer veiligheid. Door de focus van hun ontwerp op de bestuurder zijn deze multifunctionele trucks geschikt voor een breed scala aan klanten, als onderdeel van een grotere truckvloot in magazijnen en distributiecentra, in industrieën zoals de voedingsmiddelen- of automobielindustrie, zelfs in koelhuizen.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Wis alles