Toyota BT Reflex N-series in narrow space in warehouse

Nieuwe releases in de Toyota BT Reflex Familie: Trucks voor krappe ruimtes en cold store omgevingen

De BT Reflex reachtruck familie heeft twee nieuwe aanwinsten gekregen. Naast de recente updates voor de R-, E- en O-serie, is nu ook de N-serie (voor krappe ruimtes) verder verbeterd. Daarnaast kunnen de R-, E- en N-serie worden geoptimaliseerd voor koude omgevingen, dankzij een eveneens vernieuwde cold store versie.

“De nieuwste toevoegingen in het toonaangevende assortiment reachtrucks bieden nog meer voordelen voor meer toepassingen bij klanten. U kunt een zeer intuïtieve en interactieve rijervaring en intelligente energieoplossingen verwachten in deze nieuwe serie van de BT Reflex,” zegt Craig Walby, Product Director bij Toyota Material Handling Europe.

De eerste upgrade in de Reflex-reeks is die van de compacte reachtruck (N-serie). De N-serie is een compacte truck met een klein chassis. Een truck bij uitstek geschikt voor krappe ruimtes of toepassingen waarbij blokstapelen of inrijstellingen nodig zijn. Deze truck is verkrijgbaar in twee capaciteiten: 1,4 ton en 1,6 ton. De hefhoogte van de N-serie is met 1,5 meter toegenomen, van 8,5 tot 10 meter.

Naast deze update heeft de cold store versie ook een aantal belangrijke verbeteringen ondergaan in vele aspecten en kan worden toegevoegd aan de R-, E- en N-serie met of zonder een verwarmde cabine. De cold store modellen zijn gebouwd en ontworpen voor koude omgevingen tot -30°C. Ze zijn verkrijgbaar in vijf capaciteiten: 1,4 ton, 1,6 ton, 1,8 ton, 2 ton en 2,5 ton en hebben een hefhoogte tot 13 meter.

De standaard cold store versie heeft een open cabine en is aangepast aan koude omgevingen. Deze versie kan worden uitgerust met een geïsoleerde verwarmde cabine. Dit komt de gezondheid, veiligheid en productiviteit van de bestuurders ten goede. De ruiten en het transparante dak blijven vorstvrij voor een optimaal zicht.

De unieke kenmerken en ongeëvenaarde flexibiliteit van de N-serie en cold store trucks zorgen ervoor dat u uw lading zeer nauwkeurig kunt behandelen. Ook bij een hoge snelheid, zonder dat uw chauffeur of uw lading in gevaar komen. Deze reachtrucks zijn ontworpen met het oog op de chauffeur en de ergonomie. Dit uit zich vooral in het eenvoudig te bedienen kleuren touchscreen display en alle bedieningselementen die binnen handbereik zijn. De trucks zijn uitgerust met lithium-ion batterijen, gebaseerd op Toyota-technologie. Ook zijn ze verkrijgbaar met het I_Site vlootmanagementsysteem van Toyota.

De BT Reflex-reeks zet zijn missie voort om werkzaamheden op hoogte veiliger, comfortabeler en efficiënter te maken. Ontdek deze innovatieve reachtrucks en vind de truck die aan uw behoeften voldoet.

Ontdek het volledige aanbod

Wilt u meer informatie?

Als u vragen heeft over dit persbericht, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen

Wis alles